Imam kojem su prijetili da će ga zakopati zbog Dženana: Ovo je početak pobjede

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA I ...

NE IZUVAJTE SE PRIJE VODE ,OPET TO MOGU ZATAŠKATI ...KAO NISU NAŠLI NIŠTA ... KOD NAS NIKADA NIKO NIJE DOŽIVIO PRAVDU. DA JESTE ...MNOGI NE BI BILI NA JOŠ UVIJE NA VISOKIM FUNKCIJAMA. SVU SREĆU ŽELIM

G

Eto ti piše gore KO JE, KAKO i KO ih sakriva... nešto nejasno il treba nacrtat??? Da iza svakog zataškanog ubistva stoji zločinačka organizacija SDA i pripadnici iste? Ili možda treba čovjek da se i potpiše, pa da i njemu pošalju nekog Herendu ili Garapliju? Šta ti je ba nejasno?

za@JA I @OX

Momak...zao mi ej...jako si bolesna osoba..pokvaren u dusi, psihopata.Pa ovo sto ti skrabas nebi pas maslom pojeo.Ocito si simpatizer "cetvorke", ako nisi licno Konakovic ili Kojovic(posto oni ovo rade na vise portala, to citav grad zna)."Mahala i carsija"im i ejsu "izvor informacija". Za ovo i tebe SIPA mzoe da uhapsi jer trabunjas o nekim stvarima, optuzujes bez dokaza, nazivas pojedine jako pogrdnim imenima. JA NE ZNAM sta je bilo i ne slusam MAHALSKE "cetvorkaske price", niti me ti din dusmani ne interesuju. Ali ti fakat imas velikih problema , tebi treba TERAPIJA.Ne vrijedjam, ne ponizavam, ne optuzujem ali iz vidjenog ti govorim. U dodatku svega.psiholog sam po struci. Nemoj dolaziti meni molim te, ko bi te slusao ,iskreno ti kazem. Odi malo u planinu, opusti se...dodji sebi...

Sve isti lik pise???:)

Ovo kao da pise jedna osoba-ovaj "ja", "ox" i "g"...Hm....dobro ti kazu,okani se ovoga,nije ovo za tebe. Trazi pomoc pajdo,ti si fakat skroz puko:)A ko da gledam da si veliki neradnik, cim ovoliko vremena imas da ovoliko beljezgas po portalima.Ima posla ako hoces da radis posteno. Bujrum.Okani se ti tastature,nije to za takve:)

JA1

Vidi sto se SDAovac upalio brani SDA a napada cetvorku, hahahaha, sam otkriva ko je umijesan u ubistvo

"Psiholog po struci"

Ma nemaš ti ni male mature šugo ušljivi poltronski.

Sa

Saffovski bot radi prekovremeno, malo trako se pogledati u ogledalo ujutro kad se umi a, i raz crn nako ko govno, ali sta je tu je, mora se. fuj jade poltronski, obrij ti bradu da vidis jel ti imali obraza ostalo jado jadni.

Eustahijeva Truba

Ovo se sve više komplikuje i još više razvlači. Istraga o istrazi ???? Ako je bilo sumnji to je trebalo odmah istražiti. Ružno je da novinari jednog portala ovako pristrasno pišu iako će do istine i pravde proći još dosta vremena a možda se istina i ne sazna.U svemu ovome jedino mi je žao oca i sestre stradalog Memića koji su žrtve i sistema i novinara i policije i komšija i političara i advokata i suda i različitih dušebrižnika koji ih navode na poteze koji im samo produbljuju agoniju a od toga sami izvlače korist za sebe. Puno sreće porodici Memić i pronalazak istine i odgovornih za smrt njihovog sina i brata.

title Hare legend

Želim sreću, Memiću, najboljem ocu od stradalog dženana,memićai arijani Memić i Ifetu feragetu da se izbore da se ovo završi sto prije sa sretnim završetkom tj ova sapunica kao sto kaže Davor Sučić,Sejo sekson itd,Sretno da pobijedi čestiti nad pokvarenim,istina nad lazu.

/ Najnovije