Ima li kraja? Od danas skuplji hljeb u BiH, ovo su nove cijene

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

Lijepe riječi su ukras

Ivan

***

Hamo

Posudu u ruke. Istres po kile brasna, dodaj vode i kvasca, zamjesi rukom. Ostavi da odlezi sat vremena, premijesi rukom sa malo ulja. Upali rernu, ostavi tjesto da nadodje dok se rerna ne ugrije. Turi po sata u rernu i eto domaceg hl****, pogace...i mozes ga jest 3 dana nece se ubajatit. Nikakva nauka. Nezasitost pekara premasuje granice. Cuj kifla 50-60pf. De ba.

T5 1.70

Kako od danas kada već od petka prodaju klasov hljeb po 1,70. Prije toga ga nisu ni dovozili.

Fadil

Gdje ovi novinari žive ? Hljeb još od prošle sedmice poskupio u svim trgovinama. Sad ko je varao, trgovci ili proizvođači. Šta ove inspekcije rade?

Vijesti

Pustite vi hljeb biće hl****, kako je Fadil, jeli se puno udario na planinarenju, kako mu je mali prst?

Lud,zbunjen

Ha,problem napravit domaci hljeb,sve gospoda.hem jedete njihovo smece,hem skupo placate.

Radis to stalno, kad ces bit SIT?

***

@Hamo

Posudu u ruke. Istres po kile brasna, dodaj vode i kvasca, zamjesi rukom. Ostavi da odlezi sat vremena, premijesi rukom sa malo ulja. Upali rernu, ostavi tjesto da nadodje dok se rerna ne ugrije. Turi po sata u rernu i eto domaceg hl****, pogace...i mozes ga jest 3 dana nece se ubajatit. Nikakva nauka. Nezasitost pekara premasuje granice. Cuj kifla 50-60pf. De ba. ka Hamo Super komentar istinit i jeftina kobinacija. Mi to već odavno radimo

Gh

Sad se bosnje brze-bolje skupite da opet organizujete antihrvatske proteste ispred ohr, jer ce to sprijeciti da gladujete i veceru trazite u hajfisu.

XYZ

Laž da Hljeb kosta 3 eura u Njemačkoj LAŽETE Narod cijena je 1.30 evra za 1kg Hl**** u Lidl za 1 kilogram , a ne za 400 grama kao kod Klasa

Ante

Lijepe riječi su ukras

Dženo

Nek je, svaka ga je fukara i jela

Hava

Posudu u ruke. Istres po kile brasna, dodaj vode i kvasca, zamjesi rukom. Ostavi da odlezi sat vremena, premijesi rukom sa malo ulja. Upali rernu, ostavi tjesto da nadodje dok se rerna ne ugrije. Turi po sata u rernu i eto domaceg hl****, pogace...i mozes ga jest 3 dana nece se ubajatit. Nikakva nauka. Nezasitost pekara premasuje granice. Cuj kifla 50-60pf. De ba. ka Hamo Koliko kosta 0,5 kg brasna i sat struje? Pa ti vidi

Smijesno

Za te pare nek ga sami jedu, ionako smece proizvode. Ja sam zamijesio svoj hljeb i kosta me 1 KM sa strujom sve ukupno. Imam ali ne dam.

Zvezda

Samo da zvezde granda ne poskupe, izbila bi revolucija. Seljacka drzava.

/ Najnovije