Igor Stojanović optužio SDA da žele Islamsku republiku. Žestoko mu odgovorio Emir Hadžihafizbegović

/ Komentari (45)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A DOK SI TI, MORALNA VERTIKALA??

PA NE MOZE VECI LJIGO OD TEBE NIKAKO!!!!

polu-hafiz

ahahahah glumac odgovara!! turit glumca na čelo države... poznato

osmanlije hoce islamsku republiku

SRBI HOCE KRALJEVINU SRBIJU ..............STARI I SRBI I MUSLIMANI

Biber

Kad si gladan nisi svoj ! Glad (volja)za vlašću !

Ja šta je ovih velikana

Velika Srbija, Velika Hrvatska, Velika Albanija, Velika Njemačka, Velika Grčka, Velika EU..a i u mene je veliki ali se ne hvalim

agent 007 5k

Maske padaju. Čovjek hladno optuži 50 % biračkog tijela u BIH da su islamisti i sa njima se lijepo slaže i druži. Ocito da ne znamo s kim živimo dok Igor nije progovorio. Pete kolone i ljudi po zadatku na svakom čosku. Nerko zna.

Obrazovani Bošnjo

Tako je Igore, samo si trebao citirati odgovarajući pasus iz Zelene knjige oca nam nacije, Alje...

LORD CHIVAS AKA

Emir Hrvatina aka Aljin mladomusliman pred ogledalom dramatično izgovara prvu rečenicu iz još neobjavljene, autobiografske, drame: OLOŠU POKVARENI!

srbi dali bosnu arapima

i sada se moraju krkati za kraljevinu srbiju sa arapima .....VI STE KAMENO DOBA STARI STE PRESTARI

Haha

Igor je izgleda malo “sporiji” u primjećavanju muslimanskih ciljeva.

SDP

Koliko je Igoru trebalo vremena da nacrta i sračuna ovih 22 % . I on postao kartograf .Neka objavi kartu kako to izgleda ili i on sa Bradarom crta po salvetama. Ne bih rekao da će se sa njegovim stavovima saglasiti njegovi drugovi i drugarice. Izgleda da je ova stranka pred stečajem, samo da imenuju upravnika.

Haha

Zimiju po zimiju, sve ih manje ima tu…

veliki balijski tupan, pa se

Velika Srbija, Velika Hrvatska, Velika Albanija, Velika Njemačka, Velika Grčka, Velika EU..a i u mene je veliki ali se ne hvalim ka Ja šta je ovih velikana opet ne hvališ! to ti je priroda dala i genocidni islamski okupator.

Ja1

U pravu je Igor, pa sdaovcima smeta naziv mosta Hercegovina, smeta im gradnja autoputa kroz hercegovinu i zovu to dali HDZ-u. Oni bosnu vide kao raspodjelu plijena a ne kao drzavu. Neka neko dokaze da sve ovo sda nije izjavljivala i njihovi botovi po komentarima

Istina

***

Schmidt

Alle moslemteroristen werden verhaftet und nach Guantanamo gebracht.

Glumci i glumci

Kakve gadosti prenosite

Kad ti UPO VELIKI?

Velika Srbija, Velika Hrvatska, Velika Albanija, Velika Njemačka, Velika Grčka, Velika EU..a i u mene je veliki ali se ne hvalim ka Ja šta je ovih velikana

🔥🔥🔥🔥

Bošnjaci puno puno vole Hrvate i Srbe(nikad ih ne vrijeđaju, poštuju....) pa zato žele da zajedno žive u BiH

Hasan

Emire, dobar si glumac, ali si zglajz'o sa svojom SDA bratijom. Mozda vi ne biste bas islamsku drzavu, ali, uceci od Alije i slijedeci ga, niste daleko od Irana i Afganistana. Igor je vise u pravu od tebe Emire. Pozdrav za obojicu.

Sarajka

Svi ste vi ista bagra.Kad prođu izbori,svi ćete skupa piti kafu.Niko ništa konkretno nije napravio za opšte dobro.Samo se prepucavate i krivite jedni druge.Zato narod masovno i iseljava.

Srb IN

Bošnjaci puno puno vole Hrvate i Srbe(nikad ih ne vrijeđaju, poštuju....) pa zato žele da zajedno žive u BiH ka 🔥🔥🔥🔥 Samo Bosnajci put pod noge i mirna Bosna

Ima li igdje?

Da se nekog optuzuje za nesto sto zeli? Nad nama pocinili genocid ne samo zeleci, nego cineci zlocine pri stvaranju etnicki cistih fasisticki ustrojenih teritorija i sad se mi moramo pravdati pitomom vlahu koji uziva priviliegije koje se temlje na visokim principima tolerancije.

Sarajka

Narod ima poslove za crkavicu,vodu nam zavrću,dišemo štetan vazduh.Skupljamo telefonski za ljiečenje.Imamo sve više bolesnih ljudi.U zgradama,kad uđemo u liftove ne znamo da li ćemo živi izaći.Skoro svaki dan je neka pucnjava ili ubistvo.To je naša realnost,a niko ništa ne radi da se stanje popravi.Najlakše je samo pljuvati po drugom.

Za to ces morat ulozit zrtvu Vlashe

Samo Bosnajci put pod noge i mirna Bosna ka Srb IN Znaci platit glavama ako nas hoces istjerati. Prosli put ste dali 30 hiljada glava nadajuci se da cete nas istjerati pa kad smo se prebrojali vas ipak fali vise. Vi nit imate cunu nit muda za to sto zelite, a pri tom vas niko ne osudjuje zato sto zelite fasisticku drzavu.

Draga moja Sarajko

Narod ima poslove za crkavicu,vodu nam zavrću,dišemo štetan vazduh.Skupljamo telefonski za ljiečenje.Imamo sve više bolesnih ljudi.U zgradama,kad uđemo u liftove ne znamo da li ćemo živi izaći.Skoro svaki dan je neka pucnjava ili ubistvo.To je naša realnost,a niko ništa ne radi da se stanje popravi.Najlakše je samo pljuvati po drugom. ka Sarajka Tacno je dosta toga sto si navela, al vrijedi li medjedu pricati kako ce i on zaplatiti glavom ako napadne. U pitanju posast s druge strane ne ljudi.

reisovi kroato-srboljubni meleci iz redoakcje

ZABORAVILI (haha) OBJAVITI OVU DIVNU VIJEST: URED visokog međunarodnog predstavnika u BiH ocijenio je danas govorom mržnje i uvredljivim istup bošnjačkog političara Džafera Alića koji je prošloga tjedna rekao kako su Bošnjaci vlasnici BiH, a Hrvati i Srbi podstanari. "Zamisao da se bilo tko u bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine, bilo da pripadaju nekom od konstitutivnih naroda ili kategoriji Ostalih, može okarakterizirati kao 'vlasnik' ili 'podstanar' je veoma uvredljiva i ukazuje na duboko nepoznavanje prirode ove zemlje, njezine povijesti, njezine vjerske i nacionalne raznolikosti, ali i višegeneracijskog suživota koji je uspio nadjačati sve strahote i ratove", navodi se u reagiranju Ureda visokog predstavnika (OHR) kojemu je na čelu njemački političar Christian Schmidt. Dodali su kako se izbori "ne dobivaju na mržnji nego na konkretnim promjenama koje će poboljšati živote građanki i građana". Alić gostovao na televiziji - Gostujući prošloga tjedna na Televiziji BIR kojom upravlja Islamska zajednica Bosne i Hercegovine, predsjedavajući Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije je iznio stav o drugim konstitutivnim narodima, Hrvatima i Srbima u BiH. -Mi (Bošnjaci) smo vlasnici BiH, ali imamo vrlo neugodne podstanare (Hrvate i Srbe) iza kojih uvijek moramo čistiti, mesti, rekao je Alić koji je član Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića. U toj je emisiji kritizirao i posjet hrvatskog premijera Andreja Plenkovića ceremoniji otvaranja mosta Hercegovina.

Mozak k’o u kokoške a glava k’o u vola

opet ne hvališ! to ti je priroda dala i genocidni islamski okupator. ka veliki *****ski tupan, pa se 😂😂 merhaba pučanstvo

Pehlivan

Pa gdje ćeš bolan Igore, reći ono što članovi, simpatizeri i glasači, kriminalne organizacije SDA, zaista misle?! Pogodio si u osinjak!

Bosko

SRBI HOCE KRALJEVINU SRBIJU ..............STARI I SRBI I MUSLIMANI ka osmanlije hoce islamsku republiku RECI SLOBODNO, SRBI muslimanske veroispovesti. Ne smetaju mi ni najmanje!!! Srbin je Srbin nebirtno koje vere.

Ovaj je

Oduvijek bio *****k i nikad to nije krio. Svaka njegova izjava je antibosnjacka, a pod krinkom, "protiv SDA". Njemu je mjesto na Palama.

Ne pijem dok Paja vozi

Narod ima poslove za crkavicu,vodu nam zavrću,dišemo štetan vazduh.Skupljamo telefonski za ljiečenje.Imamo sve više bolesnih ljudi.U zgradama,kad uđemo u liftove ne znamo da li ćemo živi izaći.Skoro svaki dan je neka pucnjava ili ubistvo.To je naša realnost,a niko ništa ne radi da se stanje popravi.Najlakše je samo pljuvati po drugom. ka Sarajka Odličan i istinit komentar ono pravo u 🎯

Ne pijem dok Paja vozi

Svi ste vi ista bagra.Kad prođu izbori,svi ćete skupa piti kafu.Niko ništa konkretno nije napravio za opšte dobro.Samo se prepucavate i krivite jedni druge.Zato narod masovno i iseljava. ka Sarajka Tvoji komentari su kratki ali su ko 💣💥 Samo ove sitne duše to ne razumiju misle da je političarima stalo do insana nije bolan njima je stalo samo do njihove bulje

Ne pijem dok Paja vozi

covjek vam rekao istinu a istina boli kako vidimo

Petobanka

Zar i ti Stoja? Zapaljiva retorika u prljavoj predizbornoj kampanji je nešto za čim poseže očajnik ! Zar je dotle došlo Stoja?

Ma sto bi smetaili

***

Panzer

Moje dijete imalo skraćene časove za Ramazan to ima samo u džamahiriji. Ovaj Hadžihafiz zvani cuga i aalkos nema pojma

Srb IN

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Srb In

***

Znamo ...

***

Matrixus

SDP se ponekada gore ponaša od ovih srpsko- hrvatskih fašista, propaganda je sada po standardima Vučića, Dodika, Čovića, Plenkovića. Svaka čast SDP, otišli ste vi u tri krasne, evo bez obzira što većina Bošnjaka ne voli tu istu SDA ali što ga vi socijaldemokrate zasssraste trčeći za Čovićecim adZ-om i za stranim ambasadama samo da ostanete na vlasti, pa to je nevjerovatno, ali i o vašim uspjesima govore budžeti, stanje u javnim preduzećima, stalno kreditno zaduživanje a sve ste budžete stresli, samo u šta to je već pitanje. Zar vam nije dosta procenata, koncerata, hape i Tuarega i ostalih službenih vozila?? Zakucali ste ga do kraja.

Inkluzivnost

SPC je inkluzivna institucija, njima ne smeta fasizam da bi bili phedheri niti obratno.,

igor stojanović!

moj novi, hrišćanski ljubimac, olaham i titam. gazi igo po tu čeni ološ, gazi majstore!

Ma sto bi smetali

RECI SLOBODNO, SRBI muslimanske veroispovesti. Ne smetaju mi ni najmanje!!! Srbin je Srbin nebirtno koje vere. ka Bosko Ne smetaju ni meni Vlasi, al srpstvo ta fasisticka paganstina, trebala bi smetati svakom normalnom.

/ Najnovije