SNSD-ovci uznemireni što nemaju podršku, Kovačević zavapio: "Imate li stida"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sani

Haha, kako nošnje lažu! Srbi će svi potpisati! Čak i građani Republike Srpske, koji nisu Srbi, žele da potpišu!

Boš

Ja kao musliman kažem da u Sebrenici nije bilo genocida, i da je sve to laž i spletka islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića i stranog faktora da bi se umiješali u rat u BiH, a sad da ukinu RS, jer ne želi u NATO!

Dudek Krivousti Njofra

Samo da se zna. .Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Srdjo

Imas li ti stida klosaru, nema podrske za vas lopove

333

Ja kao musliman kažem da u Sebrenici nije bilo genocida, i da je sve to laž i spletka islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića i stranog faktora da bi se umiješali u rat u BiH, a sad da ukinu RS, jer ne želi u NATO! ka Boš TI NIKADA MUSLIMAN NISI BIO JER LAZES I SEBE I ONE KOJI TI VJERUJU OVIM TEKSTOM. MRS.

Srb

Ja kao musliman kažem da u Sebrenici nije bilo genocida, i da je sve to laž i spletka islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića i stranog faktora da bi se umiješali u rat u BiH, a sad da ukinu RS, jer ne želi u NATO! ka Boš ... i ja kao srbin kažem da je u Srebrenici bio genocid i da iza toga stoji Srbija i Beograd i spletka četnika Slobodana, Dobrice, Radovana i SPC-a i da nam je entitet genocidan i da ga treba ukinuti, vratiri ljiljane i ući u NATO!

vrati pare dodo

i odleži svoje

vrati pare dodo

vratiće i bakir jer je # pošten #

Ivica

SAMO NEKOLIKO LIKOVA iz RS, treba rivično goniti jer su se kso "veliko srbi" isprsili i lupetali da genocida nije bilo- dok zakona nije bilo. Previše su oni interšdžije i kukavice da svoje privilegije i plaće stave na kocku, zarad jedne izjave. Ostali će biti manji od makova zrna.

Konzi

Odluka nije nametnuta vec je civilizacijski cin. Svako ko smatra da je nametnuta, za mene nije insan vec bolesna osoba monstruoznih shvatanja. Oko ovakve civilizacijske odluke se nema sta raspravljati.

/ Najnovije