IGK: 'Zaustavite prikazivanje filma u Sarajevu, Malagurski podstiče na novi genocid'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Lijepe riječi su ukras

Sss

Pa kad je genocid u Srebrenici lazni ima film da to pokaze. Koliko je sirijskih šehida tu sahranjeno sto su isli da ruse asad pa se vratili u šeher bosnu ali sa nogama unaprijed. ka Miki ZNA SE KO TO RADI - ONAJ KO JE CINIO ZLOCINE I KO JE SVIM SUDSKIM PROCESIMA OZNACEN KAO GENOCIDAS.

Sed

FILM LAZI NIKADA PRIKAZIVATI

Sve je to tako!

Ali je isto tocno i da je Aljo ZAUSTAVLJAO svaki pokusaj proboja opasade Sarajeva. Primjer: Crvene stijene 1992. Alji nije odgovaralo da se Sarajevo odblokira. Prvo bi izgubio imidz grada mucenika, drugo bi se smanjila njegova pljacka na humanitarnoj.

Avenger

Malagurski neka sanja da će tu gomilu laži i propagande prikazati u Sarajevu, u njega ne smije doći jer će se loše provesti. MUPJ.

Ljiljan, Bosanac i ostalo njesra

TOG RUSKOG ŠUPKA malagurskog TREBA ***!! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A kao sto ti ***“odstrijelio” ***?

Nista se on nece lose provesti. Prikazat ce u

Malagurski neka sanja da će tu gomilu laži i propagande prikazati u Sarajevu, u njega ne smije doći jer će se loše provesti. MUPJ. ka Avenger ................... istocnom SA. I je li prikazano u Sarajevu, jeste. Mozes da se pu sis od muke.

/ Najnovije