IGK poslao pismo premijeru i ministrici vanjskih poslova Kanade: Čović i Ćorić vrijeđaju žrtve UZP-a

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Zacepi apatridu

Mars bagro dezerterska, smrdite po kanadi mjesate se u unutrasnje stvari bih, stoko pogana samo nesto serete degenerici, vratite se u bih pa s eborite, ili zacepite vise stoko izdajnicka ka xxx Kome vise serete o s-h naciji iz krscanstva izdaji vEre za veceru i slavenskoj rasnoj cistoci debilni apatridi? Kofol bosanske patriote, a ustvari apatridna iredentisticka fasisticka stoka koja mrzi domovinu u kojoj su rodjeni a "matice" vas nece jer ste Bosanci i koristi kao klin haosa. P.S. ta njesra vEra za veceru, slavenska rasna cistota, krscanstvo kao nacija i evropska civilizirajuca kurtura objesite jugoslovenskom macku o rep.

***

***

debelo se izaserem na lojavi igk,a na žrtvu extra

Kome vise serete o s-h naciji iz krscanstva izdaji vEre za veceru i slavenskoj rasnoj cistoci debilni apatridi? Kofol bosanske patriote, a ustvari apatridna iredentisticka fasisticka stoka koja mrzi domovinu u kojoj su rodjeni a "matice" vas nece jer ste Bosanci i koristi kao klin haosa. P.S. ta njesra vEra za veceru, slavenska rasna cistota, krscanstvo kao nacija i evropska civilizirajuca kurtura objesite jugoslovenskom macku o rep. ka Zacepi apatridu nepoštovani ratni zločinče, lafo-profa gLaviću, seljačiću od konjica, tvoje nadrifilozofsko, mu dr osersko lupetanje je najveće zagađenje na webu. neda mi se ni ubiti te tim tvojim tupastim riječima, dosadan si ko proljev, intelektualan ko džamijsko krme, pravi mahalski, memljivi prdež. otvori prozor i prdi sebi u sobu, ba li jice.

Oba su oni nasi VITEZOVI! I Covic i Coric!

Neka nama takvih ljudi, s obzirom kakve ¨komsije¨ imamo....

BRKICA

PA VI MUSLIMANI VRIDJATE HRVATE 20 GODINA BIRAJUC ONOG KRMKA U PRESEDNISTVO

/ Najnovije