IGK pokrenuo ideju za usvajanje rezolucije o Međunarodnom danu bijelih traka

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad ce se bosnje okrenuti suzivotu a ne srbomrznji

Jos jedna bosnjacka laz da ih je neko tjerao da nose bijele trake oko ruku. Ljudi su vam fino rekli da samo istaknete bijele carsafe na prozorima, da znaju da s tih prozora necete pucati na njih, kako vam je prethodno alija naredio. To je jedina prava istina, a sve ostalo je obicni performans i vjecito bosnjacko izigravanje zrtve.

Kad ce te popustiti

bosnjacki narod da se okrene sopstvenoj sadasnjosti?

bodi

u Mostaru takodje bijele trake,prekid saobraćaja i trgovine odma

Nakon sramne, nedemokratske, propale i silom guran

Nakon sramne, nedemokratske, propale i silom gurane rezolucije o srebrenici pod prijetnjama sankcijama, sad slijedi jos jedna koja ce isto zavrsiti. Hoce li sad bosnje svoje stradanje u svakom mjestu nazivati genocidom, a samo ono srpsko nece nikada i nigdje? I ne, time se termin genocid nikako ne obezvrijedjuje. Kome mozete nametnuti primjenu rezolucija donesenih na takav nacin? Nikome. Hoce li nakon toga bosnje zivjeti bolje? Nece, jer im je minimalac za 300km manji od onog u rs. Ali njih ne zanima bolji zivot, jer se oni hrane mrznjom prema svemu srpskom. Toliko o bosnjackim dobrim namjerama, pomirenju i suzivotu. Radite sve da se bih sto prije raspadne, a svi znamo da joj je plafon 2026. Pa vi pozurite.

/ Najnovije