IGK podnio krivičnu prijavu protiv Dodika zbog negiranja genocida

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OglO

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Bolest muslimana za koju nema lijeka

„Mržnja se prepoznaje po tome što neprestano traga za razumnim razlozima. Ona neće da bude osjećanje, nego ubjeđenje.“

Haha

Institut?! Grupa izbjeglih muslimanskih nacionalista koja je pobjegla od rata u BiH , osnovala kao neki institut, pa se oglašavanju na radio Sarajevu, nacionalističkim istupima. Mogli ste tako da objavite i izjave Fate i Muje iz Čekrćića!

Pih

Evo Mile se sav trese od straha ! Islamski fundamentalisti iz Kanade, koji nisu imali muda da ostanu u BiH, i da se bore za svoje stavove, nego sad liječe svoje komplekse, uz pomoć ovog govnjivog portala!

/ Najnovije