IGK odgovorio Aleksandru Goganoviću zbog prijetnji potporučnici Oružanih snaga BiH Amini Pilavdžiji

/ Komentari (85)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Poručnik

***

Bgd1

Lijepe riječi su ukras!

Net

GUSLAR IZ IMOTSKOG Antine gusle sa slikom Gotovine i Pavelića kupuju i u Americi: ‘Ti su mi najbolje kurili’.

Amina rules

Amina ne beri brigu zbog prijetnji... svaka cast za sliku. Govori vise od milion izgovorenih rijeci..

***

***

Trofazna logika

Interesantno!!! Ljiljani smetaju jer je to zastava samo jednog naroda ali zato trobojka na svakoj banderi, raskrsnici, granapu, štali ne smeta jer je to zastava svih naroda i narodnosti, a nije ni ratna. Jel to?

***

***

***

***

Bućkuriš

***

***

***

Lažni moralista

Pod tim ljiljanima su počinjena mnoga zvjerstva od strane tzv Armije Bejha. Od ritualnih vađenja srca živim ljudima do rezanja glava i ostalih “specijaliteta” islamista. No sasvim je svejedno što muslimani objavljuju, pa makar bili i aktivni časnici. Tzv Bejha nema spasa ka Haha Za razliku od druge dvije zastave pod kojima nisu činjena najstrašnija zvjerstva. Jel to? Nemoj da te podsjećam na ritualna pečenja djece u rernama, živim lomačama, masovnim grobnicama, silovanjima...

Gazija

Tekbir

tuner

sad bih je ozenio!

Guest

Dosta je bilo merhametli i pokusaja sa drugima praviti nesto,prastati njihove zlocine i djela!Svaki vid i svaki odgovor prema njima vex odavno trazi belaja,pod ovom zastavom su se mnogi pravoslavci i mnogi katolici borili,ta zastava je priznata i casno se vijori na svim vaznim mjestima sirom svijeta tokom agresije i njihovog pokusaja da ne samo jedan narod unisti,raskomada i izbrise sa ovog djela zemlje,niste uspjeli,kao i svaki prethodni put,nakon 30..40god,cilj vam se ponovo vrati i ponovo necete uspjeti,vjerujte u to!Sa vama nikad nije bilo niti ce biti sloge,dogovora i suzivota,cast izuzecima!U neku ruku,takvog naroda i njegovu prokletu zlobu,treba zaliti!Proketi da ste svi koji mrzite i koji ste zeljni sukoba,u vama to genetski nikad nece nestati,ponavljam cast izuzecima!!!

🔥🔥🔥🔥

***<<Meni se čini da su nešto tako radili i Turci(Osmanlije) bilo pa prošlo. I kakve to sad veze ima sa ovom temom

***

***

***

***

Izuzetak

Dosta je bilo merhametli i pokusaja sa drugima praviti nesto,prastati njihove zlocine i djela!Svaki vid i svaki odgovor prema njima vex odavno trazi belaja,pod ovom zastavom su se mnogi pravoslavci i mnogi katolici borili,ta zastava je priznata i casno se vijori na svim vaznim mjestima sirom svijeta tokom agresije i njihovog pokusaja da ne samo jedan narod unisti,raskomada i izbrise sa ovog djela zemlje,niste uspjeli,kao i svaki prethodni put,nakon 30..40god,cilj vam se ponovo vrati i ponovo necete uspjeti,vjerujte u to!Sa vama nikad nije bilo niti ce biti sloge,dogovora i suzivota,cast izuzecima!U neku ruku,takvog naroda i njegovu prokletu zlobu,treba zaliti!Proketi da ste svi koji mrzite i koji ste zeljni sukoba,u vama to genetski nikad nece nestati,ponavljam cast izuzecima!!! ka Guest Hvala

Amir

Ma to Heleze, jos je pohvali sto jedan oficir zajednickih oruzanih snaga siri mrznju izmedju naroda. Znamo svi vrlo dobro zasto je to objavila i zasto je bila u koloni u Zenici. To nije prvi put da kaci nacionalisticke slike i tekstove na svom profilu. Kakav sve izgovor neces naci samo da je odbranis. Bruka sve bosnjake. Zbog jedne ovakve, svi ispadalo losi, a balavica &#039;96. godiste i ona nesto palamudi. Svaka cast ministre!

edinas@

Znam je licno i to sto je objavila, meni je bilo neprijatno, jer je kolona u Zenici bila organizovana kako bi se prkosilo Srbima na 09. januar i nisam tog stava da mi kao pripadnici OS sirimo mrznju i nakon 30 godina. Umjesto da ostavimo proslost iza sebe i da damo nadu mladjoj generaciji, moja kolegica ovako nesto ucini i bruka nam i uniformu i cin. Amina dotakla si dno dna.

onelaj

Helez kako je na vlasti, samo siri mrznju i ovakve brani. Nisam u vjeri, ali umjesto da se strasti smirivaju, pustamo balavce da nam vode svoju politiku. Jos ni jednom nisam vidjela da je Helez bio na tv, a da nije pricao protiv Srba. Velikiii ministaaar odbranee, bravo, evo banana. Malu *****elu pod hitno kazniti! Sutra treba za 11.jul da Srbi nama paradiraju, jel to? Sta ces onda poduzeti ministre? Isto braniti tog Srbina kao ovu Aminu? Ne bih rekla.

Kolegasposla

Amina ti si ponizenje za zajednicke Oruzane snage. Sram me sto te poznajem. Znamo svi kako si dosla u vojsku, ko ti je stela bio i kako si dosla u Vojnoobavjestajni bataljon, pa u brigadu kako si presla nakon dva mjeseca, treba li dalje da nabrajam? Bolje da te nikad nisam ni upoznao. Toliko pogani u jednoj osobi. Ku*ac si ti od oficira

mirso

Bjedo jedna. Vidi se da ta glava sluzi samo za farbanje i sminkanje, a znas na poslu ispijati 4 kafe dnevno i kikotati se po hodniku. Puu sugava. Kur an u ruke!!! Vidi sta je pravi musliman i kako se pravi musliman ponasa. Mrznja je zlo koje se posadi u srce i tesko je iskorjeniti.

glisa

Razocarana sam ponasanjem koleginice. Ne zasluzuje mjesto u Oruzanim snagama medju casnim i postenim oficirima koju su uzor drugima. Mora da nije bila na psiho testu tokom prijema, strucan kadar bi prepoznao ovo.

***

***

baraba

Cudi me da klinka nije pisala kako Bozic ne postoji s obzirom da joj je koeficijent inteligencije na nivou sobne temperature. Pozz za najgluplju potporucnicu. Siri noge tamo gdje treba, a ne mrznju tamo gdje ne treba. Ovo prvo dobro radis. 😉 Pozz od E.

Ja sam kaktus

Heleze daj uvedi bar neki kriterijum kod tog prijema u vojsku 😂😂 nemoj brate sve preko stele, rodjaka, poznanika, ratnog druga. Vidi sta nam radis od vojske. Al ovakva ce daleko dogurati, sad se kupila kod svih muslimana, pogotovo kod onih sto svinjsku mast kupuju krisom.

....

***

***

***

***

***

amela

kako neko ko javno siri mrznju moze raditi u jednoj vojsci??? vidjela sam objavu na instagramu i zar ovo stvarno prolazi nekaznjeno?

Beuka

Kakva sramota za vojsku bratee. Los oficir mogu reci. ko ce sutra da se osloni na nju u multinacionalnoj jedinici?

Kolona u inat Srbima

Sta je sa tim sto je bila u koloni? Sad to Helez ne spominje. Kolona tkz. u inat Srbima, uz povike alahu.

mediha

Sta je sa tim sto je bila u koloni? Sad to Helez ne spominje. Kolona tkz. u inat Srbima, uz povike alahu. ka Kolona u inat Srbima nece ni spomenuti jer bi to znacilo da su svi u pravu koji pisu da je ovo skandal. Mora je Heki braniti, ipak je njegova.

pusi ga

Amina ne beri brigu zbog prijetnji... svaka cast za sliku. Govori vise od milion izgovorenih rijeci.. ka Amina rules a sta to govori? eto ti nam objasni u tih hiljadu rijeci. na dan republike to da se stavlja i vozi u koloni. de bolan, pa ne kopcamo se na ledjima

Miki

Kakva pornicara...kapiram da se satire od ****a... Sto se mene tice moze da kaci sta god zeli pa makar i zastavu zelenih slina

nemnem

amina je sramota i svi oni koji brane i podrzavaju da se ovako treba ponasati oficir. mene je sramota sto ovo citaju u drugim zemljama i smiju se sto smo toliko neslozni. a evo, sve zbog ovakvih kao amina

Oficir

Mene kao oficira koji je zavrsio jednu od najboljih vojnih akademija ovo ponasanje uzasava od strane tako mlade djevojke. Ne razumijem da je sebi mogla ovo dopustiti i da nije razmisljala. Neke stvari treba zadrzati za sebe, jer u danasnje vrijeme telefoni su crne kutije i neke stvari se mogu veoma lose protumacuti. Tacno je kad kazu da se vidi razlika izmedju oficira koji su zavrsili obrazovanje na akademijama i onih koji su produkt dragog Travnika.

Dzenis

Mlada potporucnica ne moze ni 40 sklekova uraditi, ali zato jezik do zemlje da laprda.

lele

Da joj babo zna sta je radila na fakultetu lele lele lele a jos da zna da se svakom uvaljuje na posluu iih lele lele leleeee

Pravnik

srbin ili hrvat da ovo urade, helez bi im lomacu palio, a ovako ce proci nekaznjeno. sljam

Srbin

Interesantno!!! Ljiljani smetaju jer je to zastava samo jednog naroda ali zato trobojka na svakoj banderi, raskrsnici, granapu, štali ne smeta jer je to zastava svih naroda i narodnosti, a nije ni ratna. Jel to? ka Trofazna logika srbin vam nece 11. jul slaviti uz kolone auta, sirene i zastave. nismo kao vi pogani. Ne znam sta ste onda obiljezavali onim slavljem 09. januara, zrtve se tako ne postuju 😉 razlika je izmedju slavlja i tugovanja. tu pricu nekom drugom prosipajte. svaka zastava smeta kad joj mjesto ni vrijeme nije!

dzender

Imam divne kolege koji su Muslimani i zalosno je sto zbog nje, jedinke, svi ispadaju losi. Tuzno je to sto je ovim pokazala da ne postuje one s kojima radi. Vjernik ne mrzi nikog, a glumci se hvale istim.

Hodza

na drustvenim mrezama slike dzamija, a ovamo siri mrznju. nisi ti muslimanka, ti si sminka za muslimane. ne sramoti nas vise, okej?

Becar

sve dok ne krenete ovakvima davati otkaz, do tad ce vam se i svi smijati na spomen oruzanih snaga. znaju da je to sprdacina. ovaj skandal samo to potvrduje, a ima toga jos. niste ozbiljni ni sekunde.

***

*** asa

***

***

***

***

bice istrage POTURICA

Dosta je bilo merhametli i pokusaja sa drugima praviti nesto,prastati njihove zlocine i djela!Svaki vid i svaki odgovor prema njima vex odavno trazi belaja,pod ovom zastavom su se mnogi pravoslavci i mnogi katolici borili,ta zastava je priznata i casno se vijori na svim vaznim mjestima sirom svijeta tokom agresije i njihovog pokusaja da ne samo jedan narod unisti,raskomada i izbrise sa ovog djela zemlje,niste uspjeli,kao i svaki prethodni put,nakon 30..40god,cilj vam se ponovo vrati i ponovo necete uspjeti,vjerujte u to!Sa vama nikad nije bilo niti ce biti sloge,dogovora i suzivota,cast izuzecima!U neku ruku,takvog naroda i njegovu prokletu zlobu,treba zaliti!Proketi da ste svi koji mrzite i koji ste zeljni sukoba,u vama to genetski nikad nece nestati,ponavljam cast izuzecima!!! ka Guest

Daće Bog

ka bice istrage *******A

***

***

Ina

Ljudi nemate mozga u sta ste se pretvorili sta planirate svojoj djeci i svojoj unucadi srami se nacijo srami se ljudski rode

***

***

***

***

Nhb

jadno sta tkz oficiri rade u vojsci

***

***

molim

to je "OFICIR". nemam rijeci

Doture

srbin vam nece 11. jul slaviti uz kolone auta, sirene i zastave. nismo kao vi pogani. Ne znam sta ste onda obiljezavali onim slavljem 09. januara, zrtve se tako ne postuju 😉 razlika je izmedju slavlja i tugovanja. tu pricu nekom drugom prosipajte. svaka zastava smeta kad joj mjesto ni vrijeme nije! ka Srbin Kažem ja, logika trofaznog siledzije. Nema leka!

Žika siledzija

srbin vam nece 11. jul slaviti uz kolone auta, sirene i zastave. nismo kao vi pogani. Ne znam sta ste onda obiljezavali onim slavljem 09. januara, zrtve se tako ne postuju 😉 razlika je izmedju slavlja i tugovanja. tu pricu nekom drugom prosipajte. svaka zastava smeta kad joj mjesto ni vrijeme nije! ka Srbin Kažeš, mjesto i vrijeme nije! Znači ti bi i privatne profile po društvenim mrežama uteđivao. Ne uđde to tako Žiko, ne ide. Mislim, znam da bi voleo al neće da može Žile.

Aršina buljuk

Pazi botina što su se uzjogunile. Šta problem što je na svoj profil ova stavila? Pa nije došla da slavi na Kazane sa ljiljanima. Slaviš 9 januar kad si pobio i protjerao komšuluk sa zastavama pod kojom si to sve uradio i to sve javno uz TV prenos, a ovamo bi privatne profile uređivao. Licemjer iste vi turkoliki veliki. U zadnje vrijeme postajete i smiješni. Smešni bre!

Vobovac

***

kapetannnt

Ova žena zaslužuje orden jer stoji iza svega svog! Mnogo od tebe možemo da naučimo. Obrazovana, školovana, pametna, komunikativna, sposobna, a uz to hrabra da se napokon stane u kraj svim malverzacijama! Bravo Amina!

Lejla23

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Mirza

Samo je umislila da je lijepa. Svaki mjesec polomi po asovcic nabacujuci maltu na lice.

,,,,

***

14.januar

Kako moze raditi u vojsci?? Neki ljekarski proci? Psihic? Ovo ono? Nista a?? Pitam za druga Sta je odg na pitanje zasto zeli u vojsku? -Da svadam tri naroda? Da li je mrzi druge narod? -A nee, ja to samo cesto objavim nesto protiv drugih, nista licno 😏✌🏻

Nanaodamine**

Lijepe riječi su ukras!

Civil1

Njena jedina greska je sto dijeli zrak sa takvim klosarima u vojsci

Amko

Prošla psihotest tada na testiranju zakucala jedina, psihometriju ubila, dobila pohvale od komisije, bila medju prva tri ukupno kandidata od 200-300 ljudi.. Amina samo naprijed!

Vkv

Sirite ljubav, a ne mrznju.

Pozder

Psiho test se ne moze zakucati. Kako pisete takve gluposti? Vidi se da su komentari pisani od strane familije. Presla je iz Voba jer je to fm gdje se niko ne zadrzava duze od dva mjeseca, jer je po meni to izmisljeno mjesto da bi se lakse doslo do cina. Nikakav hejt, ali nemojte pisati gluposti kad ne znate. U redu je sto pokusavate da je nahvalite, ali probajte da ne koristite lazi.

selam

Ova žena zaslužuje orden jer stoji iza svega svog! Mnogo od tebe možemo da naučimo. Obrazovana, školovana, pametna, komunikativna, sposobna, a uz to hrabra da se napokon stane u kraj svim malverzacijama! Bravo Amina! ka kapetannnt zato ste i go k, jer bi ovakvi davali orden

Edin

Koja bruka i sramota za jednog oficira, za svakog, a pogotovo za nekog ko treba da vodi vod. Ovakva je svakako samo za kancelarije i papira, za bolje i nije. Nesposobna dok hoda zemljom.

didi

Interesantno!!! Ljiljani smetaju jer je to zastava samo jednog naroda ali zato trobojka na svakoj banderi, raskrsnici, granapu, štali ne smeta jer je to zastava svih naroda i narodnosti, a nije ni ratna. Jel to? ka Trofazna logika jesi li glup ili vjezbas?

jela

Samo otkaz, da se takvi nauce pameti.Mozda tek onda shvate da u vojsku ne moze svako

jbg

***

jbg

***

shs

nema s kim se ne vata na poslu, sto nebi malo i druge provocirala. amina je to. mora biti u centru svijeta. tako je umislila

srdjan

Ista ta kolona u kojoj je bila mlada potporucnica, je palila srpsku zastavu 😬 onda se pitate zasto je ovo skandal. i dalje cete da je ohrabrujete kako je uradila pravu stvar?

mumi

samo duboku istragu pokrenuti po svim poljima. nadam se da ce adekvatno biti kaznjena. ako ovo prodje bez posljedica, svi cemo onda objavljivati "ne vidim problem biti u koloni, paliti zastavu i siriti mrznju " postove i reci, ali to je slika prije hrista, nema veze sa danasnjim datumom

nadimak

***

Lepa

***

Lejla

Mjesate obrazovanje sa inteligencijom. Amina je sramota s tim postupkom

Uzjogunjena

Pazi botina što su se uzjogunile. Šta problem što je na svoj profil ova stavila? Pa nije došla da slavi na Kazane sa ljiljanima. Slaviš 9 januar kad si pobio i protjerao komšuluk sa zastavama pod kojom si to sve uradio i to sve javno uz TV prenos, a ovamo bi privatne profile uređivao. Licemjer iste vi turkoliki veliki. U zadnje vrijeme postajete i smiješni. Smešni bre! ka Aršina *****k iz kojes si sela pokupila te rijeci?

/ Najnovije