IGK od Abazovića traži smjenu ministara koji su prisustvovali proslavi neustavnog 9. januara

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

R BiH

Nema tu visoke filozofije Pitanje glasi ili si partizan ili nacista tj fasista veoma prosto Smrt fasistima i nacional socijalistima …Rezim u Beogradu je od glave do pete nacional socijalisticki tj nacisticki to isto vazi za Zagreb Moskvu Bjelorusiju …

Beograd

Nema tu visoke filozofije Pitanje glasi ili si partizan ili nacista tj fasista veoma prosto Smrt fasistima i nacional socijalistima …Rezim u Beogradu je od glave do pete nacional socijalisticki tj nacisticki to isto vazi za Zagreb Moskvu Bjelorusiju … ka R BiH Handzar divizija, Kama divizija, Muslimanska milicija, Mladi muslimani...e sad ko je fasista?!

Miki

Da li je IGK trazio smjenu komsica za odlazak u pristinu kao znak podrske u nezavisnosti te tako krseci ustav srbije jer kosovo nije nezavisna zemlja nego pokrajina srbije? Igk je pristrasna institucija koja se finansira od rahmetli vam babe alije i arapskih mudzahedinskih sponzora te je kao takva nepodobna a takodje i zbog mijesanja u unutrašnje poslove bih osim kod sda glasača koji se nadaju unutarnoj šeher bohsni. ka Miki Srbijanski rezim nije nacistički nego mafijaski/organizovani kriminal koji gleda da izvuce maksimalni kapital nezavisno od toga koje je novac vjere. Jer da je nacisticki onda bi svi koji se ne izjasnjavaju da su srbi bili svakodnevno hapseni maltretirani otmice itd. Zasto sto si pomenuo citav balkan osim muslimana koji su takodje radili etnicko ciscenje medjutim vasa ideologija rata je da ste napadnuti a da su srbi sami sebe ubijali iz zasjede te palili sebi kuce i protjerivali sebe. Etnicko ciscenje je u rangu sa nacizmom jer ipak hoces da unistis/protjeras svakoga ko se ne izjasni kao musliman. Filozofija, cuj filozofija...

Hahahahahahahaha

Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

/ Najnovije