IGK o Čovićevim prijetnjama: Pozivamo NATO i EUFOR da zaštite državu BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahah

Čović je smiješan. Hns je fašistička seljačka organizacija.

O kakvim ti zastavama bolan?

dok god *misle da im je Bosna Bogom dana ovako ce prolaziti do pre 40 godina bili su manjina.. sad su relativna vecina ali grese ako misle da se jedini pitaju...pa u RS -49% zemlje nema maltene niti jedne drzavne zastave, u fasistickom delu zemlje u dobrom delu isto nema niti jedne zastave Neum, Stolac, Čapljina ka m - "relativna većina" od 60% stanovništva? O čemu ti debilu retardirani?

Nećeš Razbojniče!

TI đubretaru banditski u Predjedništvo BiH nećeš više poviriti nikad! Nećeš razbojniče!

Nećeš Razbojniče!

NEĆEŠ!

Radi mješanja rvatske

Komšić će opet u predsjedništvo.

N

Koji su ovo fasisti. Samo izazivaju mrznju bosnjaka prema bh katolicima. A vjerovatno mu je to i cilj. Fasista

BRKO

TI đubretaru banditski u Predjedništvo BiH nećeš više poviriti nikad! Nećeš razbojniče! ka Nećeš Razbojniče! PRVO RAZBOJNIK SI TI DOK TAKO GOVORIS DRUGO RAZBOJNICI SU ONI STO SU BILI U REDOVIMA TZABIH ITO ONI STO SU IM DALI DRZAVLJANSTVO BIH IONI STO SU AVIONIMA RUSILI TORNJEVE I POBILI NEDUZNI NAROD

Bih

Sad ce mo svi glasati za komsica

Vendi

Bože učini običnim svim građanima, koi su može se rec na rubu gladi, daj nas prodrma pa nas sravni sa zemljom sviju, da više ne razmišljamo sta ce se desit svaki dan. Jer ovo je prešlo sve granice razuma od ovi svi političara.

/ Najnovije