IGK: Negiranje genocida nije sloboda govora, to je kriminalni čin

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Haha

Tko prvi prebroji koliko su puta ovi sluđeni kanadski suniti spomenuli genocid u članku, od redakcije Radio Sarajlabada dobiva nagradno putovanje u Konjic

fcgghijoijoiuioui

Prdljavinu frljavog "kanađanina" bih zamenio ozbiljnom raspravom kada će emir sulje suljagić izmestiti nelegalno ukopanog babu sa groblja koje u nazivu sadrži uslov ukopa. Eto i mi bi pomogli ako treba kopati i iseljavati sve te lažne žrtve "genocida" od emirovog babe poginulog u borbi 92 do onih poginulih u proboju do tuzle ;)

vvjhbkjhjiljill

Jedno je legalizacija nelegalno izgrađenih objekata a nešto sasvim drugo ***ovače kopanje babe gde ne pripada ;)

Boban

Genocida nije bilo...duvajte ga .alije +381605009919

Deuterium

***

gffghkhljlčujičlh

Lijepe riječi su ukras

nbjhbjknklkl

Mi smo više na ćopiću rasli ;)

/ Najnovije