IGK: Deveti maj slavimo kao Dan pobjede nad fašizmom i Dan Zlatnih ljiljana!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dan kad smo

Vlasima ye bali nabu!

nasvasta

Nisu samo ljiljani branili da nisu imali hrabrih saboraca nebo bilo ni njih ali to je neprijateljski čin što više podijeli da se međusobno ne trpe to je zlo od SDA i DF.

Ja sam

Smrt fašizmu, sloboda narodima. Živjela građanska BiH.

Gost

Ljiljani i antifašizam ne mogu u istu rečenicu.

BRKICA

AKO SU SVI LJILJANI KO KOMSIC TESKO NAMA

Ne pijem dok Paja vozi

Vlasima ye bali nabu! ka Dan kad smo Pogotovo ti koji se nisi ni rodio

Ljiljani nisu sa Karpata

Nisu samo ljiljani branili da nisu imali hrabrih saboraca nebo bilo ni njih ali to je neprijateljski čin što više podijeli da se međusobno ne trpe to je zlo od SDA i DF. ka nasvasta Nego ko je branio ako nisu Ljiljani. I ne misli se na samo na zlatne Ljiljane, nego svi koji su bili u ArBiH a zastava su bili Ljiljani

/ Najnovije