Ifet Feraget reagovao na izjave vještaka iz Novog Sada

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

2021

Hm...ova izjava, Ifeta Ferageta, me neodoljivo podsjeća na Davora Dragičevića, kad je kontrirao advokatu Anti Nobilu, Zori Dobričanin, Dušku Tomiću, ono kao stručnjaci nisu u pravu, a laik Davor Dragićević jest u pravu. Možemo mi i o Dodiku mislit ovako i onako, ali i Dodik, i svi ti advokati su danas u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, a Davor Dragićević i supruga mu Suzana u inostranstvu, čak su i sinovljeve posmrtne ostatke ekshumirali i donijeli u Austriju. Pitam se gdje će porodica Memić odseliti??

Guest

Guest @2021 Stidi se svoje pameti kad mozes tako nesto reci.

Gost

Hm...ova izjava, Ifeta Ferageta, me neodoljivo podsjeća na Davora Dragičevića, kad je kontrirao advokatu Anti Nobilu, Zori Dobričanin, Dušku Tomiću, ono kao stručnjaci nisu u pravu, a laik Davor Dragićević jest u pravu. Možemo mi i o Dodiku mislit ovako i onako, ali i Dodik, i svi ti advokati su danas u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, a Davor Dragićević i supruga mu Suzana u inostranstvu, čak su i sinovljeve posmrtne ostatke ekshumirali i donijeli u Austriju. Pitam se gdje će porodica Memić odseliti?? ka 2021 Nigdje abd. Taj tvoj komentar je bezobrazan i pretenciozana. Namjerno lazes kad bez ikakve paralele poredis izjavu ADVOKATA o laznom nalazu. Ne znam ko ovdje negira advokata? Samo ti.

123

Zaljuljali su se cvrsti dokazi Memica i Ferageta .

JA1

Pitam se zasto SDA botovi napadaju memica a brane ubicu?

/ Najnovije