Ifet Feraget o šetnji Davora Dragičevića i Milorada Dodika

10
A. L.
Ifet Feraget o šetnji Davora Dragičevića i Milorada Dodika
Foto: Kolaž / Ifet Feraget o šetnji Davora Dragičevića i Milorada Dodika

Advokat porodice Dragičević, Ifeta Feraget, komentirao je za portal Radiosarajevo.ba snimak koji je danas izašao u medijima, a na kojem se vidi kako Davor Dragičević i Milorad Dodik šetaju skupa ulicom Banja Luke.

Mnoge je ta snimka začudila obzirom da Dragičević, otac stradalog Davida, je godinama upirao na MUP RS te ih je optuživao da su, makar nečinjenjem i prikrivanjem dokaza, učestvovali u ubistvu njegovog sina.

Feraget za portal Radiosarajevo.ba objašnjava da je u pitanju slučajni susret kroz koji je David još jednom iskoristio priliku da ponovi svoj stav.

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

"Davor mu je još jednom ponovio stav o umješanosti vlasti RS u otmicu, ubistvo i zataškavanje Davidovog ubistva. U pitanju je bio kratki, slučajni susret", kazao je Feraget za portal Radiosarajevo.ba.

Ranije je ovaj susret komentirao i sam Dragičević, koji je za portal Radiosarajevo.ba kazao:

"Rekao sam mu da neće biti mira dok ne dođe pravda za Davida. Također sam napomenuo da ja znam da on zna ko je izvršio ubistvo Davida", poručio je Dragičević.

Otac ubijenog Davida je rekao i da je svjestan da je "MUP RS istražio zločin te da zna imena nalogodavaca".

"Odgovor nisam dobio, niti sam očekivao od Dodika. Bit ću 9. januara u Banjoj Luci pa neka me uhapse", zaključio je Dragičević za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije