Iduće sedmice stiže nova pošiljka Pfizerovih vakcina u BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

svinja gadna

Mostar

Ova nakon isteka mandate nece moci izaci iz zgrade ministarstva. Guda

Iserka Hurma

ako Fadilj Malinoa kaze da dolaze vakcine onda dolaze

.

Divi joj torbice. Prvi znak seljanke: nosi torbu na ruci i kad pred mikrofon ide. Ko da je na pijacu pošla. U kancelariji baci torbu na sto. Ne može ni na slici bez nje. Ne znam šta je to s primitivnim ženama i torbama. Torba sve skuplja a ona sve gluplja.

MAKTUB

Divi joj torbice. Prvi znak seljanke: nosi torbu na ruci i kad pred mikrofon ide. Ko da je na pijacu pošla. U kancelariji baci torbu na sto. Ne može ni na slici bez nje. Ne znam šta je to s primitivnim ženama i torbama. Torba sve skuplja a ona sve gluplja. ka . To je torbetina, a ne torbica. Prvo pravilo: uz nizu zenu ne ide ogromna torba.

Recepti za Vaše zdravlje

https://www.youtube.com/watch?v=SyXNqN8O9JY

Guest

sarajka Ovu sliku lopova od 1992 g. pa nadalje sklonite sa vaseg sajta da se ne brukate.

Sda

Biće vakcina i za pijace , sda bandamerh

Ned

Gdje su hurme? Ili ih je Bisera sama prozdrla?

Poguzija

Bolje da ste objavili sliku kako jede ćevape! To najviše radi!

Svi pogani komentari sa jedne IP adrese,koju koristi @vb?!

Znaci on je opet glavni sa desetine komentara pod raznim nikovima.Rece mi pajdo,koji ga takodjer prati, da on nije cetalj vec UJKAN...ustvari on kaze za sebe da je "musliman koji mrzi Bosnjake" i psovkama vrijedja najdublja osjecanja Bosnjaka

/ Najnovije