Ibrahim Čečo osuđen na godinu i šest mjeseci zatvora za ratni zločin nad civilima na Dobrinji

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slucajna gradonacelnica

***od drzave.

5

Retard u potkosulji

***

DA SI NAM ŽIV I ZDRAV HEROJU ČEČO***

Asko

Pa to je radio i Andjelko Grahovac u Banja Luci, ali je nagradjen sa 4 god rada u ambasadi BiH u Svici, kao i Stevandic sa 8 god u Parlamentu BiH...

ZLOČINCA OBJESIT MALO JE DOBIO

Haha

Pa jel to “slavna” i “viteška” tzv Armija BiH odvodila civile na prisilno kopanje rovova? Ma nemoguće, ne bi oni nikad…

Miki

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

***

Aleksandar

Celu godinu i po, nakon 30 godina. Pravda!

Razmisli malo

Pa jel to “slavna” i “viteška” tzv Armija BiH odvodila civile na prisilno kopanje rovova? Ma nemoguće, ne bi oni nikad… ka Haha Da, srpski civili su kopali rovove za razliku od Bosnjaka koji su obicno zavrsavali u istim i nerjetko u vise njih nakon prekopavanja masovnih grobnica u pokusaju da se prikriju tragovi zlocina i genocida. To je razlika izmedju vas i nas. I vi ste toga svjesni samo sto ne zelite da to priznate.

ubit PSETO!

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije