Iako danas dolazi u BiH, Milanović se neće pokloniti žrtvama u Srebrenici

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bijednik

Jadnik i bijednik od katolika.

Koel

Vlah ostaje vlah

Guest

A ne zele ga ni duse Srebrenice ovakvog nakaradnog. neka ne ide. Sta ce tamo da svojom poganom energijom.

Katy

Kolinda je bila puuuno bolja.

dd

ipak, nije Hrvatska njezin prepukli predsjednik

Nino

Vidi članka punog mržnje.. Muslimani trebaju shvatiti da oni nisu BiH, da tu žive i druga dva naroda, koja imaju svoj način života, svoje vrijednosti i da se isto pitaju.

N

Jedan od onih koji bi rado podrzali da se desi nova srebrenica. Fuj sa kim mi granicu djelimo

Jole

To samo pokazuje koliki je primitivac

Hugo

Jedan od onih koji bi rado podrzali da se desi nova srebrenica. Fuj sa kim mi granicu djelimo ka N Ma daj, paranoja. Sto bi iko zelio tako nesto. Ne branim ga, nije mi drag, ali da je potencijalni ubojica - monstrum, to ne vjerujem. I sta bi on, pobogu, imao od toga?

Jes

Pametan čovjek! Zna da je to sve u Srebrenici jedan izrežitani cirkus, ne bi li se ukinula Republika Srpska! Odjebaus! Treba nošnjama zabraniti da ulaze na teritoriju RS, jer su neprijateljski raspoloženi prema zemlji na koju ulaze. Kao i Srbima kojima bošnje ne dozvoljavaju da polože cvijeće svojim mrtvima na teritoriji federacije! Samo istom mjerom vratiti!

Bosanac

Mi cemo i dalje kupovati Dukat mlijeko, Dorinu i Janu. Nije do njih, do nas je. Glupi smo smo i snishodljivi.

Miki

U ratu su vam valjali, a sad ih mrzite. Riješite se SDA i ova država ide naprijed

Bona Bosancima

kakva bijeda hrvatske politike. Kada Dalmati shvate da su pohrvaćeni da bi im se uzela javna dobra biće veselo

Guest

Guest Necemo ni mi.dolaziti njihovim.famijijama ni istoku ni zapada ima Boga.

Guest

Guest @Miki Nisu se izbjeglice okoristile od Hrvatske. Caritas je davao mjesecnu svotu novca i to su sredstva MCK na cijem je celu bila Sadako Ogata. Svangardaroba koja je stizala iz mnogih zemalja su prvo probirali.mjestani zavisno od grada pa sta ostane izbjeglicama. Isto tako kad se rat zavrsio 325.000 izbjeglica je dobila odredjenu svotu novca za povratak kuci ko je zelio. Od tog novca niko nista nije dobio na celu izbjeglica je bio Nudjeim Recica i sa tadasnjom vladom procardali-podijelili.

Dudek Krivousti Njofra

Majku ti ..ustasku došao da se smiješ BOSNJACIMA i njihovoj danu žalosti genocid u Srebrenici za koji je kriva hrvatska koliko i Srbija.. Možda vi skutori i katolički teroristo više jer ste uvijek napadali 3 i 5 KORPUS kada je drugi trebalo da deblokira Srebrenicu . Blokirali,veći neprijatelj je izdajnik..Bošnjaci opametite se..

/ Najnovije