I Zejd Šoto pozvao na proteste za Dženana Memića: Onaj ko ne dođe, podržava ubice

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Onaj ko dodje je clan mtel koaliciji ili ih podrzava

Ako imaš djece , dragi koel

Dovedi ih kod Dzenanovih dušmana , a nakon toga nastavi da daješ pametne izjave

Zenica NK

Zejde asiluk je to. Budi i ti tolerantan kao i tvoj Gospodar, razuman i plemenit kao tvoj Poslanik koje opjevavaš u tvojim pjesmama. Ne nagoni nikoga da bude kao ti. Poštuj božju i ostavi čovjeku neka on sam odluči šta če raditi. Malo su te dobro plačene kajde zanjele, pa si se uzjogunio. A znaš da sve i jednu kajdu koju si plaho dobro unovčio može da izvodi ako ne nolje od tebe, onda kao i ti, skoro svaki srbijanski pjevač i pjevačica.

Mrka

Što ne napisa pjevaču koji rasprodaje Allaha i Poslanika da ga nisi vidio u Zenici na skupu!

P

Onaj ko dodje je clan mtel koaliciji ili ih podrzava ka Koel Da Bog da tebi ovako dijete ubili, pa ti neko po njegovom mezaru srao kao ti mjesecima po ovom čovjeku! Amin!

Kazi istinu

Zelim da sud pronade i kazni izvrsioce,mislim da su protesti stranacki obojeni da se skine odgovornost sa onih koji su vladali za vrijeme ubistva Dzenana a i sada vladaju. Nebi bilo lose nek konakovic napise presudu i nek je samo sud potvrdi. Pojedini politicari namjerno usmjeravaju istragu u krivom smjeru.........Alah ce zadovoljiti pravdu.

MrziteljPDA

E,ako je Zejd pozvao da se dođe onda je to pod obavezno! Ja levata mati moja mila!

Interesting

Zasto je sda botovima ovoliko stalo da diskredituju Zejda tj one koji se bore da se konacno u sudu rijesi slucaj? Znaci li to da je zataskavanje ubistva u interesu SDA? Zasto?? Hmmm...interrsantno

/ Najnovije