I Vojin Mijatović poziva na hitno djelovanje: "Samo građanska BiH je izlaz"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost Radio Sarajeva

Potpisao

Mostar

Zar pozivanje na gradjansku BiH nije poziv na protuustavno djelovanje???

Ljiljan

Jako fin,pametan I pisten Bošnjak pravoslavac! Ovi servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)mogu samo da mu puše!

Hehe

Fuadu Mijatoviću bi bilo pametnije da za početak dobije nekakve izbore, bilo kakve izbore. A da se onda upušta u promjene Dejtonskog sporazuma. Ovako ispada cirkusant.

Lep dećko, ćekamo ga na paradi

probit ćemo ga skroz do vrha u BH

Miki

Ako je blokiranje izbora krivicno djelo neka tuzilastvo radi svoj posao i privodi na saslusanje. U suprotnom ili lazes ti, ili je tuzilastvo korumpirano (jer zna se protiv koga se ne smije podici optuznica). Ako jedni odgovaraju za kriminal a drugi ne to nije pravna drzava nego cirkus.

Damir

Zasto se ovakve izjave ne sankcionisu kao protivdejtonsko djelovanje. Licemjeri sarajevski, odrekli ste se ZAVNOBIH a, a glumite antifasiste.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Objektivan i nepristran

Moze gradjanska BiH, ali samo jedna nacionalnost "Bosanac", jedan predsjednik, nikakvi entiteti, drzava normalna kao i druge na svijetu. Eh,a da bi se stvorili preduvjeti za ovo, neka se malo zamisle Bosnjaci. Mozda i shvate gdje pretjeruju. Nije tesko, skoro pa posvuda. Od dvolicne politike, preko bule-kvaziministrice, medija koji bombardiraju na dnevnoj bazi o nekim sahranama 3à godina iza, o religiji kojoj nije mjesto u svjetovnim novinama (imaju za to novine...), o skrnavljenju srpskohrvatskog jezika i uvodjenja nerazumljivih turcizama, "h" gdje treba i ne treba, "dz" umjesto "dj", itd itd... Malo glavu pocesat iza uha, mozda naidje... A dok se to ne dogodi, ajmo predstavnik Hrvata kojeg sebi izabiraju SAMO Hrvati. Nebitno ko ce to biti, bitno je da za njega glasaju samo Hrvati. I to ce sada tako i da bude ili Bosne ubrzo nece vise ni biti, mark my words.... Jos su se jedni prije nekih 30 godina strasno satrali pokusavajuci "ocuvat jednu drzavu" pa ju razbise k'o sijalicu, umjesto samo da popuste na dvije-tri stvari i opstala bi.... Ali!

Da

Bude mi zlo kad vidim ovoga Mijatovica a Kako li mu je tek rodjenoj majci?

/ Najnovije