Sladić iznenađen vremenskim prilikama: 'Uistinu nevjerovatno, sve bi ovo bilo podnošljivo da je...'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Kakva je situacija u SADu?

Nije planeta na putu bez povratka.

.....kad bi ti izvukao glavu iz dupeta i priznao da je planeta na putu bez povratka. ka Bilo bi podnosljivo... ................ Niti je uopce ni na kakvom putu. Planeta ima svoje periode. Cikluse. Sad ja ovakav kakav je. I tu mi ljudi JAAAAKO malo nesto mozemo promijenit. Dakle, ne zagrijavamo mi nesto znacajno, nego je planeta sada u toplijoj fazi. Isto tako ce doci opet ledeno doba (mi vise necemo bit zivi, a vjerojatno ni nasi cukun-cukununuci...)

MrziteljPDA

***

A ti

Ovaj glavonja je bio u velikom nizu sa Amira Faće sinom kod Budnje u hotelu! Zgurdumili su se gotovo svaku veče ka MrziteljPDA Jos to ne mozes prezaliti sto nisi bio ti

Namidak

Pustinje ozelenile, zelenilo se opustosilo... i ne bilo tako kakav smo narod, svi mi u Europi nez premca, otrgli se sa lanca, ismijavamo i omalovazavamo svakoga ... najgori smo narodi na svijetu.

MrziteljPDA

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije