I SBB podržava kandidata "Trojke" za člana Predsjedništva

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

hahaha za goluba prevrtača

Hercegovac u Bosni

Sad SBB lafo opozicija, ja cirkusa.

A nebi on nikada tako nesto uradio...

Neposteno a danas pristao.Koliko mu je SDP dao za ovo?Eto ispade onI ako SDA aBd opet pobejdi, kepec Scepo ce sve uciniti da postane DIO VLASTI.Jer to od njega zahtjevaju Rusija i Srbija, za cije interese radi.Ovo je pored onog nezavrsenog DIFovca sa pistoljem iza pasa-pravi drugar.Ne znas koji je ljigavac od njih dvojice gori!

trojka bez granica:)

Neposteno a danas pristao.Koliko mu je SDP dao za ovo?Eto ispade onI ako SDA aBd opet pobejdi, kepec Scepo ce sve uciniti da postane DIO VLASTI.Jer to od njega zahtjevaju Rusija i Srbija, za cije interese radi.Ovo je pored onog nezavrsenog DIFovca sa pistoljem iza pasa-pravi drugar.Ne znas koji je ljigavac od njih dvojice gori! ka A nebi on nikada tako nesto uradio... Jasno kao dan!Po Sarajevu se vec pomin ju prijetnje oruzjem onomu ko glasa za SDA?!MAFIJA I SARAJEVSKO PODZEMLJE TREBA trojku JER SA NJIMA SE LAKSE UTALITI.TO CITAVA CARSIJA ZNA!

SBB?Zar se oni jos za nesta pitaju?:)

Taj covjek je sa svojim proruskim novinama srozao vokabular BiH covjeka na najnize grane na kojima je ikada bio!A njegovi tzv "novinari" bivaju nagradjeni od "nevladinih organizacija"( u prijevodu- spijuna ili pete kolone)koja rovari .Samo kada cujem ime Denijal Hadzovic, povraca mi se. To malo pseto ima tako ruzan rijecnik,. vidi se da ga je ulica hranila i odgajala. A jos izgleda iz prosrbske Tuzle.

Name

Prije cu zvecarki vjerovati nego tebi!

Name

@bez trojka - klasicna laz iz SDA kuhinje, pa svi znamo sta se desavalo i ciji su banditi nosili pistolje!

Opet se javljas Konakovicu???

@bez trojka - klasicna laz iz SDA kuhinje, pa svi znamo sta se desavalo i ciji su banditi nosili pistolje! ka Name opet ti razbojnice sa pistoljem iz apasa!??Kako si GLUP KONAKOVICU, vokabular ti isti, ni malo dijete prevariti ne mozes!Nosis pistolj za pojasom, prekjucer si bio i SCC i kad sis e nageo VIDIO TI SE PISTOLJ!Od koga se to bojis Konakovicu?I prestani ostavøljati svoje bolesne komentare svuda!

Mirnes

@bez trojka - klasicna laz iz SDA kuhinje, pa svi znamo sta se desavalo i ciji su banditi nosili pistolje! ka Name Vidi Dinokia i ovdje?:)hahahah

Azazel

Kratki Scepo bi da sacuva sve pokradeno, Pecikoza je njegov adut.. Iz priglavka

Latko zBrode

Što se SBB izblamira...sa trojkom u koaliciju ..NISKO su pali i ne pada mi na pamet da podržim niti jednog kandidata sa njihovog spuska

Budimo realni

Nazif Gljiva bi najviše napravio kao predsjednik BIH

Nesmije scepo na megdan,zna da ide u kanalizaciju

...

/ Najnovije