I ovo je BiH: Trebao u penziju prošle godine, a ima mjesečna primanja od 4.800 KM

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha ha

Tužba, pa da vrati sve što je uzeo a nije mu pripadalo

Žandar

Jeli 40 godina penzijskog ili staža osiguranja. Tu su naši eksperti napravili zvrčku. Sigurno mu se računa i benificirani staž a staž iz rata ne mora uzeti. Sve su to skontale pametne glavice administracije. Čak su naštimali i da staž od 92 do 95 ne ulazi u prosjek za izračun penzija jer u ratu i nije bilo normalbih plaća a samim tim ni doprinosa.

Udri po sirotinji

Odgovarat će isti onaj ko je za respiratore odgovarao

nasvasta

Ima toga i u ŽF BiH direktorćiči neće u penziju još sa diplomicama kojekakvih kurseva iz Srbije još kupi dva stana u Sarajevu za vrijeme remonta južne pruge izgleda dnevnice astronomske

Gost

Koliko ima takvih? Podjimo od zajednickih institucija pa dalje? Ima li zakona za njih ili su zakoni samo za nas obicne smrtnike?

A. A. A

A ssta sa onim sto je primao kao mito to za tu godinu kada se uzme kao netko za 10 godina rada svi su korumpirani

Knez

Jeli moguce da je taj kriminalac jos u uniformi

Stanko

Zašto bi išta vraćao ako je radio ali treba promjeniti zakon tako da niko preko 40 godina staža ne može raditi

Labud

Bitno je da radnika otjeraju u jos vecu bjedu,a sebe nece

Tomo

Ima toga u Trrbinju u elektroprivredi i drugim firmama.. Istražite to. Mladi čekaju a djedovi rade.

/ Najnovije