I ovo je BiH: Šestočlana porodica iz Njemačke svoju sreću našla u Livnu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo NE

***

Drale

Dok ne zatreba doktor

Ljiljan

***

Kažu

To je HB zupanija ka Mostar U 4 vijeku nove ere, car konstantin izumio trojstvo. U 9 stoljeću, hrvatsko kraljevstvo IZGAZAO Ugarin. rvati, vjera vam je lažna kao i vi. Vi od 9 vijeka ne postojite. Vratite se u prošlost i ne vraćajte se više.

Kažu

Nema ovde ba h lija, ka Ante Razguli nazad u 9 vijek ujane blentavi.

Kažu

među hajvane lije ba! velike su neč.ovječne, po.dle lije.... ka samo NE Lažna vam vjera, lažna ste nacija. Razguli iz BiH.

Haman ponijela uredski namjestaj...

......

Jedan sin Karl, drugi Marx?

........

Jos kazu

U 4 vijeku nove ere, car konstantin izumio trojstvo. U 9 stoljeću, hrvatsko kraljevstvo IZGAZAO Ugarin. rvati, vjera vam je lažna kao i vi. Vi od 9 vijeka ne postojite. Vratite se u prošlost i ne vraćajte se više. ka Kažu Da su pokrali iz Tanaha pojmove kao bog otac (eufemizam za Jahvea) boziji sin (eufemizam za proroka poslanog jevrejima) i sveti duh (silina bozijeg stvaranja) i smijesali to sa paganskim kultovima da Isus ispadne bog u ljudskoj futroli koji je sebi **** ***** i rikno na krstu za spasenje.

Sieg Heil

"Krscanski demkrati" visa arijevska raso.

Ljiljan

Bravo za švabe a vi krivouste podmukle nakarade marš nazad u češku I austro-ugarsku!!

/ Najnovije