I ovo je BiH: "Ne mogu više da ostanem ovdje, naša zemlja se raspada. Danas odlazim..."

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ponesi i 3 kile tog gela za kosu

da ti kosa ne pada u oči kad čistiš ćenife u austriji.

BiH

92, tvoji vrsnjaci su puskom branili, svoju domovinu, sve trazite od drzave a nista ne dajete, svima vama koji krvlju sacuvanu BiH napustate, oduzetu drzavljanstvo i naplatiti svaku stipendiju, koju ste dobili za skolovanje, doktorate i drugo.

Nema gdje niti zelim

***

Šalji pare, šalji pare

Kad su mogli Edin i ostali devedeset druge što nebi i ti ove godine. Nisi nista gori od seniora.

Voksal

Da se ratuje, razumio bi te i ja. Ali vi mladi ovako podvijate rep ko keruse, umjesto da se organizujete i mjenjate stanje. Odlazeci samo dajete za pravo đukc.ma da rade sta hoce. PS đu.ci ce se prepoznati.

Haha

Nakba je uvijek rješenje. Podrška!

Cancapi

Vrati se kad ponovo uredimo drzavu kao sto su se i drugi vratili poslije rata. Neko ministarstvo sa dobro ulozenim parama će te sigurno čekati .

200 kila seksipila

Samo idite. Kada je teska situacija u tvojoj domovini, tada branis i prag i dom i domovinu. Cin bjega je kukavicki cin, cin izdaje. Nema se tu sta dodati i oduzeti. Sretan ti put i da nikad vise Bosne ne vidis. ka Nema gdje niti zelim šta ti bolan braniš... budžet federacije? to jel? il možda pravni poredak..?! il si neki hapator pa ces da branis sto si nahapo il si totalka odlijepio...

Matrixus

Pa eto momčino i tvoja stranka ubrzava raspad naše države ali izgleda ti to ne smiješ adresirati.

Za mene upravo obratno....

Da se ratuje, razumio bi te i ja. Ali vi mladi ovako podvijate rep ko keruse, umjesto da se organizujete i mjenjate stanje. Odlazeci samo dajete za pravo đukc.ma da rade sta hoce. PS đu.ci ce se prepoznati. ka Voksal ........................ Kad je zapucalo, ja sam ostao i borio se. Otisao sam poslije, kad sam uvidio da je beznadezno za zivot. ............ I vratio se kad sam se ¨potkozio¨ i otisao u peMziju :). Al dobro, kako ko hoce. Nije bilo pogresno ni otic prije nego se prvi metak ispalio, a nije pogresno ni sada ostat (ovo ko je ili kriminalac ili mazohista :)) ).

MrziteljPDA

Klasičan NAŠISTA! Kao i njegov predsjednik Forto! Pobjegulja! Razvaljujete državu pa onda pobjegnete! Forto je sa Yutelom BiH razvaljivao pa pobjegao u inostranstvo pa se opet vratio da završi razvaljivanje a ti si mu pomagao pa ti izgleda dosta

xxx

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Nadimak

***

Durmo

sretno mladi covjece. Samo naprijed.

Iva

***

Idi

U tom vilajetu ostaju samo krezavi i nepismeni kojima je komad pite i cevap vrh i domet.

Box

Pobijegose svi sto dalje od multietnicara.

Guest

povedi sve nasiste,izdajnike,pohano si sto si mogao,vjerovatno i sad bjezanija dok FUP nije zakucao na vrata kad dođu istinske promjene.

Forto

Lijepe riječi su ukras!

Gulliverus

Odlaziš odlaziš rušiš nam se a tvoj šef stranke Forto kaže da njemu nikada u životu nije bilo bolje... Što znači sruši šefa i vladaj, a ti bježiš.

Mijenjamo

dugokose za hohstaplere.

Jole

Ma vala i idi!!!cim vama mladima nesto nije po mjeri odmah nevalja drzava i bjezite preko grane!!!drug moj i meni svasta nesto nije po mjeri ali mi ne pada na pamet da idem vani nego ostajem ovdje i borim se za bolje sutra mene i moje djece...mozda je to pogresno ali ja to smatram ispravnim!!!treba se nekad i uhvatit u kostac sa zivotom i problemima a ne samo podviti rep i kukati!!!

/ Najnovije