I ove godine su poskupjeli ramazanski somuni. Ovo je nova cijena

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Kod šiptara 1.5 KM bez računa.

Kaže se sAmun

I već dugo vremena je 1,20KM po komadu u većini pekara u Sarajevu. Ne znam čemu šok i nevjerica

Deracina

Ja samo znam da u ovom gradu svako gleda kako ce da oguli jedni napaceni narod i da bez ikakvog opravdanog razloga poveca cijenu. Valjda narod takav naivan, suti i trpi...a da svi samo pocnu izbjegavati pekare, restorane koji bezobrazno dignu cijene...vidjeli bi kako bi se i cijene vrlo brzo vratile!

***

Posla,na sedzdu se *** a citav zivot varaju.

Sarajlija

Lijepe riječi su ukras!

Lopovi

Zatvorili se abd

eki sAmun

I već dugo vremena je 1,20KM po komadu u većini pekara u Sarajevu. Ne znam čemu šok i nevjerica ka Kaže se sAmun e moj papak

Treba

Vam po 20 maraka za komad hl**** naplacivati,sve hocete na sadaku i da ne platite.

Trt

Sad kad će potražnja biti mnogostruko veća cijena bi trebala pasti, ali ne i kod halal braće!

Bosanac

Oni su Biznis od Ramazana napravili

Domaci somuni

U tavi se peku nema ga boljeg u gradu. A ovi nek dizu sta god hoce, koga nije briga za "par" feni ga nek kupuje, meni je poskupljenja kako se kome .... Dosta.

JUGOSLOVEN

***

Sada

znamo zasto su poskupili cevapi. Cevabdzije su to znale, iz pouzdanih izvora.

/ Najnovije