I Jasmin Mujanović komentirao saopćenje Delegacije EU: Ovo nije izvinjenje. Ovo je suprotno od toga

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JESTEL se sad bošnje uvjerili

Ko su e.u.I da su oni pokretači rata i ubijanja bošnjaka platili debelo genocidašima da završe posao u njihovo ime .Da e.u.ima srama i stida izvinili bi se što su genocidnom psima bili na groblju.Al bog će im naplatiti sva zlodjela prema muslimanskim zemljama Kad pisah sve da je e.u.licemjerna i da ona Dodika i vučića podržava da nas provociraju da bi mi prvi pokrenuli rat.Al njima svima rat kuća na vrata hvala Allahu platit će i oni visoku cijenu.Đavo sije sjeme zla a zatim ženje poslije.Doće đavo po svoje polako samo .

AHA JESMO

>>Ko su e.u.I da su oni pokretači rata i ubijanja bošnjaka platili debelo genocidašima da završe posao u njihovo ime .Da e.u.ima srama i stida izvinili bi se što su *** bili na groblju.Al bog će im naplatiti sva zlodjela prema *** Kad pisah sve da je e.u.licemjerna i da ona Dodika i vučića podržava da nas provociraju da bi mi prvi pokrenuli rat.Al njima svima rat kuća na ***t će i oni visoku cijenu.Đavo sije sjeme zla a zatim ženje poslije.Doće đavo po svoje polako samo . ka JESTEL se sad **** staru, šćeri i sinove kao i sve ***

Haha

I Jasminu ste rasplakali. Pogledajte se!

Tvoj babo

***

Dudek Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 000 Srbova *****KA terorista idiota i UBICA

Jel i tvoj tata?

>>Jel i tvoj babo ko i emirov pogino u pljacki 93 Pa pirikazo da je 95 u potočarima ka Tvoj babo<< * Klao djecu po Prijedoru i žene i rezao im prste da bi im skinuo prstenje ko i svi drugi srbotnikče devijantni izrodi, jel i on silovao i palio po 72 čovjeka u kući ko Milan Lukić po Višegradu, ili je samo snajperom ubijao djecu s brda oko Sarajeva? Jel odnio kući videorekorder i veš mašinu od one bijede prije nego im je zapalio kuću? Kao i tvoj striko, deda i ujko? A?

EU pakaši bili i ostali.

Sad otiđite i na Kovače poklonite se i vojnicima ARBiH.Oni su branili od ovih krvoloka ovu zemlju.

Mrš stoko

****la vas seebrenica

А да ли знаш?

****la vas seebrenica ka Mrš stoko * Да сам ти дрољомаајку куравелу нафилово јутрос у шупчану рупчагу? Не знаш а?

Valter

U igri je litijum

Baki

U svakom narodu je bilo psihopata. Čini mi se da je sada na redu Bošnjačko suočavanje sa zločinima prema ostalim narodima.

/ Najnovije