I HNS nakon Milorada Dodika optužio Huseina ef. Kavazovića za huškanje na rat

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kri

Baketov igrac

Mostar

U Gvantanamo sa njim

Habuhabuhabu

Kaže HNS koji se slikaju sa ratnim zločincima, šute na negiranje genocida i prave muzeje u nekadašnjim logorima uzp Herceg-Bosne.

333

Komplet postojecu politicku i vjersku garnituru treba poslati u penziju, ponekog i u zatvor (skoro sviju, ako cemo posteno). Pa ko ce vise slusati ove majmune koji su pokrali sve sto su mogli na ovim pricama? A drustvo nam kao Kongo prije 80 godina.

UZPovcima

Ovo sto je rekao , dobro je rekao. To mu je duznost da kaze, da pozove muslimane da brane svoju domovinu. Jer mi smo bez domovine propali. Nece nas biti. Toga se UZP boji . I neka se boji.

TM770803

10 godina mi vrijeđaju i blokiraju državu, svaki napredak dok se oni njihova Partija enormno bogate... i Bošnjaci huškaju na rat...a na šta huška SNSD i HDZ? na mir i napredak i blagostanje?

Ljiljani nisu sa Karpata

Komplet postojecu politicku i vjersku garnituru treba poslati u penziju, ponekog i u zatvor (skoro sviju, ako cemo posteno). Pa ko ce vise slusati ove majmune koji su pokrali sve sto su mogli na ovim pricama? A drustvo nam kao Kongo prije 80 godina. ka 333 Odličan komentar

BiH

***

Zong

Samo skoče k'o lešinari...

Vi ste...

...tri glave iste zmije, nema tu bitnih razlika. Jedini lijek je zivot bez vas i vasih nacionalistickih idiotizama. Na zalost, ovdje zive glupi i neobrazovani ljudi, pa ste stalno u produzecima.

Mo

***

Na ziceru si

***

***

I sa jedne i druge strane...brinite se o sebi i potezima svojih poglavara

Haha

***

Bosna i Hercegovina

Poučeni bliskom historijom: Rejsu bi bilo bolje da dijeli oružje umjesto hadisa. I da nabavi kakvih dronova i Akrapa preko braće!

Zelenski Zna

Bakirov otac je vodio miroljubivu politiku a fine komšije zaduživake oružje! Da je pameti svaki bi Bošnjak trebao imati dugu cijev. Takav dijalog razumiju naše komšije i ovi drugi!

***

Svoje namjere projiciraju na nas. Oni ne znaju bit ljudi bez jarma oko vrata.

reiSSda

SSovci ali handžar.

***

***

ti si spreman? za dom spreman?... IIIIIIIIIIŠ!

***

Bera

Šute Konaković, Nikšić i ona iz Naše stranke što voli inače da se dodvorava naivnom dijelu Bošnjaka kao zamjenica ministra ljudskih prava, a lažov i psihopata teške kategorije.

Pa muka uvidjet da huska??

Samo slijep ne vidi...

Hosr

Volim radio Sarajevo što stvari nazivaju pravim imenom i ne izvrcu istinu. Podrska reisu

/ Najnovije