I Delegacija EU reagirala na antidržavne poteze Dodika i NSRS: "Podrivate ustavni poredak BiH!"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Postovana DEU, niko od nas nije zavrsio ni psihijatriju, ni klinicku psihologiju, ni kriminalistiku, da bi smo mogli da se vratimo za pregovaracki sto. Jednostavno, nismo strucni za takve "specijalne" razgovore, na kojim treba da se pregovara sa teskim kriminalcima i nalaze kompromisi oko izborne kradje, pravne drzave, ljudskih prava, i slicno. Mozda ste vi tu vise vicni?

BiH

Sta ga molite, grebo vas dodik, uhapsite psa i gotova prica.

pingvin-na-aparatima

Delegacija EU reagovala??? Pa onda je stvarno preterao!! LOL!! Ili su se probudili? LOL!!

Samo sankcije

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Bosna Bosancima

***

Kuda idu divlje svinje.

Uništili ste svojom vladavinom kraljevinu SHS kriv vam bio švabo Uništili ste Titovu Jugoslaviju kriv vam bio amerikanac.Dali vam pola BiH kriv vam čitav svijet lud narod totalno.

Blebetanje

***

Uhapsite ...

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Opet se na slici belji - hraknut ce garant!

E sad, hoce li samo na farucheta veleche-telecheta, hoce li mozda i na peljesko gnojivo, pak na Kakeera ili ce generalno na sve ba li jeshine???

Mile.

Šta se obadaš oćeš sad da te isćeram.

Sta

***

/ Najnovije