I danas uživamo u lijepom vremenu: Temperature do 17 stepeni

0
Radiosarajevo.ba
I danas uživamo u lijepom vremenu: Temperature do 17 stepeni
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Sarajevo

Vrijeme u Bosni i Hercegovini danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano. U jutarnjim satima i prije podne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima.

Krajem dana, postupno naoblačenje sa sjeverozapada. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 11 stepeni, a najviša dnevna od 9 do 15, na jugu do 17 stepeni.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna temperatura oko 11 stepeni.

Pokrenuta inicijativa da most na Otoci nosi ime ubijenog Farisa Pendeka

Pokrenuta inicijativa da most na Otoci nosi ime ubijenog Farisa Pendeka

Sutra, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

U utorak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u sjeveroistočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stupnjeva.

U srijedu, pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Padom temperatura kiša će u Bosni prelazit u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 6 do 11, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije