I boračka udruženja dolaze na proteste u Sarajevo: "Nećemo dozvoliti da u miru ostanemo bez države"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dad

SDA puleni uvjek izmanipulisani, Čuj boračka udruženja.

islamističke horde zla

fekalije izmetbega fundamentaliste.

R&A

Rusija je definitivno neprijatelj,a EU i Amerika su vrlo opasni,jer jedno govore,a drugo rade.Nije im u interesu mir i stabilnost BiH.

Mostar

Povedite i odred Mudzahid

Mostar

Na kraju ce te svi zavrsiti ispred prostorija SDA, DF...jer su vas oni zaveli i uvjerili da ce te za pocetak nas izbaciti iz Federacije, a na kraju i Srbe.

Lala tulipan

Bravo lhiljani istinski borci bih upravu ste

"""gazija""""

Koja boracka udruzenja,sda uhl**** i podrumasi.trebamo i mi gazije doci s bejzbol palama i rastjerat sda lopove,uhl**** i podrumase.

Ne pijem dok Paja vozi

Rusija je definitivno neprijatelj,a EU i Amerika su vrlo opasni,jer jedno govore,a drugo rade.Nije im u interesu mir i stabilnost BiH. ka R&A Da da ovaj tvoj komentar ima veze sa BiH

Kafe Estrada

Jedino tzv Bosnje nisu skontale da BiH nije njihova. Dijele je sa druga 2 naroda. Vasa je samo Zivkoviceva fildzan drzava (25% BiH).

Miki

Fašisti se skupljaju...sprema se pogrom Srpske nejači...

Loj prdi

islamisticka horda loja u rajvosa se okupila od nebuloe turske neznaju sta ce

nasvasta

To su samo SDA plaćenici,a izdajice svojih saboraca.

Ljiljani nisu sa Karpata

islamisticka horda loja u rajvosa se okupila od nebuloe turske neznaju sta ce ka Loj prdi Dobro si se opisao! Baš si takav!

Ah sto noorod znooo organizira iz zaledja, haha...

:)........

ne prdi paja patak

Da da ovaj tvoj komentar ima veze sa BiH ka Ne pijem dok Paja vozi

LJILJAN

GOSPODO KANITE SE CORAVA POSLA

/ Najnovije