I bajin sin (zvanično) ušao u politiku: Igor Dodik dobio poziciju u SNSD-u

6
Radiosarajevo.ba
I bajin sin (zvanično) ušao u politiku: Igor Dodik dobio poziciju u SNSD-u
Print Screen / Gorica, Milorad i Igor Dodik

Igor Dodik, sin predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika, danas, 16. februara, imenovan je na mjesto organizacionog sekretara ove stranke.

Prema informacijama koje je objavio ATV, njega je na poziciju imenovalo Predsjedništvo SNSD-a.

Lider SNSD-a je na današnjoj konferenciji za novinare nakon sjednice Predsjedništva stranke rekao da će se generalni i organizacioni sekretar baviti stanjem na terenu.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

"Tako da vjerujemo da će se naša organizacija povećati prijemom novih članova, što je u ovoj godini takođe jedan od naših prioriteta. Mi imamo preko 202.000 članova, evidentiranih u našim evidencijama", rekao je Milorad Dodik.

Također, tata Dodik danas nije želio da potvrdi spekulacije da njegov sin ulazi u politiku na visoku stranačku poziciju: "Je li procurilo, pišite eto, ne bih govorio dok se ne glasa", kratko je rekao Dodik stariji tokom dana.

Igor Dodik, košarkaški je menadžer, ali i preduzetnik. U žiži javnosti je najviše bio zbog povezivanja sa firmom Prointer. Za Igora Dodika nezvanično se tvrdi da je stvarni (su)vlasnik ATV-a, kao i UNA TV.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije