Husein ef. Kavazović: "Širi se mržnja prema muslimanima u BiH, i političari se služe islamofobijom"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drugi krivi

Vođstvo Muslimana nas je dovelo u tu situaciju.da se nije narod krao i ponizavao,da nije lopovluka,afera,diploma,korupcije, cinizma,bezobrazluka.izrael je jak zato sto se brinu o svom narodu,i ekonomski svaku fameliju jacaju,a vi svaku fameliju podkradate na hiljadu nacine.nevalja vođstvo a nevalja ni narod koji bira smutljivce i lopove u vlast,tako da nam se nepise dobro.

Pehlivan

U pravu si efendija. Naročito se širi mržnja prema "Dodikovim muslimanima", kako ih nazivaju kadrovi tvoje omiljene političke partije, ili još preciznije, kriminalne organizacije SDA. Dakle prema onim muslimanima, kojima si prijetio oružjem, ako tvoji mladomuslimani izgube vlast.

Alm

Ovaj nema veze sa vjerom nego samo sa politikom .To je strasno

Haha

Nešto u stilu “da Vlah ne vlada” možda? Nego kad će reis i IZ napokon naučiti da je islamofobija strah a ne mržnja prema muslimanima? Tužno tko vodi krezubi ummet

.

***

Role

Nije u pravu! Mržnja prema muslimanima u BiH nikada nije prestala.

NNM

Najgore kada se međusobni neprijatelji koji jedni drugima ne smiju i ne mogu ništa,se ujedine protiv nekog treceg da lijeće svoje frustracije i na nekom iskale svoj bijes.

user90104

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

jugoslavija

vi muslimani sami to radite sebi

JUGOSLAVIJA MJESOVITA

***

JUGOSLAVIJA

***

JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

JUGOSLAVIJA

***

gdje ima dima tu

i vatre ima

/ Najnovije