Husein ef. Kavazović: "Inzko mi je poslao poruku zbog koje nemam mira danima"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ho ho

***

R BiH

***

zizi

Dobro Jutro Kolumbo! To je sano kao dan i bez Incka i hodze! Nego, nisu mi jasni ovi sto govore da lik izmislja. Covjek je naveo KO i STA mu je rekao. Nije tesko provjeriti. A vjerujem da bi gospodin Incko odmah reagovao na pogresan navod.

BiH

***

Habuhabuhabu

Oslonite se samo na svoje srce...

kia

Lijepe riječi su ukras

Guest

NI JA NEMAM MIRA Kler i SDA dijele Bošnjake po liniji AKO NISI NAŠ moraš platiti. Parama ili rebrima pa i glavom. To je itekako vidljivo. Osilili ste se i odrodili od raje!

A

nisu to Bosnjaci, to su srpski i hrvatski botovi koji za bijednu nadnicu rade svoj prljavi posao. ka kia Znači ef Husein Kaavazaović Srbin il Hrvat

Ne pijem dok Paja vozi

Kreteni i hulje unosite paniku u narod !!! Na koga smo se oslonili 90ih??? Na koga?? Na Hrvatsku koja nas je 1993 napala !!Tacno!! Imamo se mi na koga osloniti bez brige !!! *****ci i *****ke uslje unose nered a efendije blebecu vise nego treba !!!!! ka R BiH Da, tako si ti i tvoji oslonili na svoje srce 90- tih i ....tako živite 30 godina u dijaspori

Ooo, jado jadna, bas mi vas zao, sve puca po vama.

Je vas napala glad i kuga? Kolera? Raketira vas neko?? U obrucu ste, pa hrana ne dolazi?

Da ti nije bilo RH,

Lijepe riječi su ukras

Jasno

Rusi,srbija,hrvatska neprijatelji otvoreni,a amerika i eu još i veći,ali glume mirotvorce.

memo

ovu ste poruku svake džume od rata pa naovamo trebali ponavljati,a ne da se čudite ili nespavate!

/ Najnovije