Husagić: Za glasanje iz dijaspore registrirano skoro 90.000 birača, možemo biti zadovoljni

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

***

Malo

To nije ni 10 % onih koji su u zadnjih 25 godina otisli van BiH.To je jako malo i nek se srame svi koji se nisu prijavili,jer ovi su izbori kljucni.Dijaspora bi trebala glasati za neke druge,a ne da kao i dosada uglavnom znamo da ce biti izabrani uglavnom bakirevo,covicevi i dodikovi kandidati.Trebao je neki novi zamah da se ove tri stranke izbace konacno iz igre,jer samo cementiraju stanje i produbljuju mrznju.Da parafraziram Ainstaina,kako mozes stalnim ponavljanjem iste stvari ocekivat drugaciji rezultat.

Jesi pametan,ovde je ljubomora upitanju?

Treba dezerterima zabraniti glasanje, pobjego si od**** od bosne, ili se vrati pa zivi sa tom bagrom za koju glasas, a ne ceses jaja vani, i nama biras ko ce nas voditi, mars stoko ka Adi

Wer

NELAZI ISILOVCE KOLIKOSE LJUDI ODREKLO DRZAVLJANSTVA BIH

/ Najnovije