Hrvatsko narodno vijeće traži reakciju OHR-a: "Dodiku izreći zabranu političkog djelovanja"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Mislite lazno hrvatsko narodno vijece, sa sjedistem u sarajevu i po volji bosnjaka? Siguran sam da imate i neko srpsko marionetsko, zasto ga i oni ne bi osudili?

Haha

Muslimansko “cvijeće” pod HR imenom

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

ODMAH KARPA TSKU SVINJU DUDUKA PO KRATKOM POSTUPKU UŠKULJITI I OPALITI SVE ONAKO KAKO SE RADI KADA SE PRASCI KOLJU!!

MAGARAC te JEBO KURVIN OKOTE a i UREDNIKA ISTO

ODMAH KARPA TSKU SVINJU DUDUKA PO KRATKOM POSTUPKU UŠKULJITI I OPALITI SVE ONAKO KAKO SE RADI KADA SE PRASCI KOLJU!! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A

Panzer

Misliš Bakirovi Hrvati=HNV

Opa Đurđa

Mile ga ne vadi.

JUGOSLAVIJA MJESOVITA

KAKO BI BILO SVI ZOMBI U KAVEZE I BALEGIJE I USRASE I CETGNICI NA DUGOGODISNJIODMOR NA GOLI OTOK DA DODJEMOMI JUGOSLOVENI MJESOVITI DA UNISTIMO VASE TOROVE NACIONALISTICKE USRASKE BALEGIJESKE CETGNICKE ZOMBI I SVE NACIONALISTE U ZATVOR NA GOLI OTOK

33

SVI ZNAJU DA STE BOŠNJAČKO CVIJEĆE SRAM VAS BILO

Boske

Evo i ja isto tražim brzu reakciju svih međunarodnih čimbenika.Šta kaže mijat vojinović ,šta kaže Čeda jovanović,šta onaj Nenad Članak,Ivo komšić šta on veli.Za pravo svih u BiH se zalažu likovi koji ne mogu biti glavni ni u svojoj kući.Na žalost važno je šta kaže HNS i Čović ,šta kaže Milorad .

Trebalo je...

...to davno uciniti, ali avaj. Pa kad je doslo vrijeme da te i cro fasizam osudjuje....

Mile

Javili se Sejdini hall hrvati

/ Najnovije