Hrvatska traži da se o BiH raspravlja na samitu EU

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ero

A jeste navalili na nasu zemlju Znam da je lijepa,al toliko ovisnosti o BiH,moze skodit.Dobit cete zgaravicu.

U.Z.P.OVNOVI

Podržati će mo Italiju u povratku njihove imovine koju ste preoteli i u genocidu.Predlozit će mo E.Z da razmatraju o povratku Italijanski teritorije.

071

Neće vam se svidjeti šta će tamo biti rečeno. Vi baš onako željni da se izblamirate na sva zvona.

nasvasta

Ovi ko i Rusi dijelili bi i pristajali tuđe.

Lovro

BiH de facto ima opstojnost samo još na papiru! Republika Srpska će se integrirat sa maticom Srbijom to je neizbježno, Hrvatska Republika Herceg Bosna se treba integrirat sa maticom Hrvatskom a musliće Hrvati i Srbi trebaju podijelit između sebe! BiH će se raspast, i Zagreb i Beograd moraju SPREMNI dočekat realizaciju tog neizbježnog scenarija!

Habuhabuhabu

Osuđuju separatiste u Ukrajini, a u BiH ih guraju. To je najobičnija ustaška banda. Kao što je rekla jedna slavna redateljica "Mrš kući"!

Ljiljan

Pogledaj joj samo češki prezimena a austro-ugarsko kopile!

Nevjerovatna

SLUČAJNOST!!! I moj pas se zove Lovro.. K nozi Lovro... rekoh mom.psu...

A koje

Je djevojačko prezime ovom silovatelju djece Grlić/Radmanu?

Neli

Ovi gori od politicara, neka traze pare o dilfasa, kako ih nije sramota traziti od naroda pare, neka uzmu od solaka, ne radi godinu a prima debele pare, zabranili ste komentare na njihovu vijest, i vi ste teski supci

/ Najnovije