Hrvatska stranka: Procesuirati Čovića i koji su glasali za poništenje Inzkovog zakona

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Www

TO JE DOGOVOR DODIK-COVIC, TO JE ALIJANSA DA SE OBORI BIH, NJIHOV CILJ JE UNISTENJE OVE DRZAVE, TO JE NJIHOVA POMOC SRBIJI I DODIKU.

Gost

Baš je važno što kaže Skopljaković i njegova stranka. Jedva imaju članova da se mogu registrirati na sudu.

Guest

Hrvati su meni kul skroz. Izabrali Milanovića, Srbina za Predsjednika. i onda kažu Bosanci glupi. Hrvati su preuzeli titulu.. em glupi em hinjavi, em imaju Srbina Zorana za Predsjednika.. i onda se čude što su presuđeni za UZP...

nemojte princa ušljivca , bakirovog i

dodinog mezimca . sve bi oni zajedno mogli posisati ali # prokleta# opozicija iz izradi . i rat bi prinčevi ušljivi pokrenuli da svojim ljubavima stvore kraljevski ugođaj

Ralle

Hrvatska stranka?? Ko su ti tipovi? Gdje.su njihovi zastupnici??? Pa za njih.nisu glasali članovi njihove obitelji. Al naravno, pričaju protiv Čovića i odmah su poželjni muslimanima.

Nikolica s prikolicom

Na ovom portalu je zabranjeno širenje nacionalne i vjerske mržnje. InshaAllah. :))

Gost

Na ovom portalu su najbrojniji komentari mržnje prema nemuslimanima.

radojica

Bas ste nasli likove medju Hrvatima koji su izrazili neslaganje za Covicem. Sve dok tako pronalazite minorne politicke licnosti, samo zato sto vam njihov avaz odgovara, nema napretka za tu "vasu" drzavu. Pomirite se sa tim da BiH ne moze biti "vasa" nego je i nasa. Ili je nece biti u ovom obliku.

/ Najnovije