Hotel Bosna u Banjoj Luci otkazao svečanost povodom Dana državnosti BiH

13
Radiosarajevo.ba
Hotel Bosna u Banjoj Luci otkazao svečanost povodom Dana državnosti BiH
FOTO: Facebook / Hotel Bosna u Banjoj Luci

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a obavijestio je javnost da je Hotel Bosna u Banjoj Luci morao otkazati održavanje svečane akademije povodom Dana državnosti BiH 25. novembra.

"Upravo sam obaviješten od Hotela Bosna gdje smo u četvrtak trebali održati svečanu akademiju povodom Dana državnosti BiH da moraju otkazati saradnju jer ne smiju podržavati Dan državnosti BiH zbog političkog pritiska i poziva koji su imali od sinoć. Ljudima iz hotela Bosna se zahvaljujem i svjestan sam da su pod pritiskom", napisao je Mijatović.

Kaže da će do sutra pronaći novu lokaciju za svečanu akademiju, a ukoliko ni drugi ne budu smjeli organizovati ovaj događaj, Dan državnosti BiH će biti obilježen u prostorijama SDP-a u Banjoj Luci.

Otkazano ročište: Poznat novi datum suđenja Miloradu Dodiku

Otkazano ročište: Poznat novi datum suđenja Miloradu Dodiku

"Fašizam u 2021. godini nažalost živi u Banja Luci, pljujete po tekovinama ZAVNOBiH-a i sopstvenoj zemlji neka vam je na čast! Sami znate da sa mnom i nama u SDP BiH pritisak ne prolazi, svečana akademija će se održati 25.11.2021. u 18.00h pa možete i policiju režimsku poslati slobodno", napisao je Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (13)

/ Povezano

/ Najnovije