Horor u Sarajevu: 9-godišnjaka napala majka dječaka s kojim ide u razred. Zadobio teške povrede?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Jesu li i za ovo krivi srbi, jer su oni toboze genocidni i to im je u krvi, a vama kao nije?

KARMA I JOS CE BITI

Za ono sto ovih dana pisu potu ceni srbi normalnim Srbima.

Precina

Jesu li i za ovo krivi srbi, jer su oni toboze genocidni i to im je u krvi, a vama kao nije? ka Gh Vrijeme je da se vratis u pecinu.

Bumerang

Za ono sto ovih dana pisu potu ceni srbi normalnim Srbima. ka KARMA I JOS CE BITI Navedi,ko su to normalni Srbi odnosno Srbijanci?

Dajdza namlati

Seljanku! To ti je moj pedagoski savjet i sve ce biti OK!

NN

Izvori informacija su vam veoma pouzdani kao i na ostalim portalima, Oslobođenja,Avaza, Klixa itd... koji su ovo juće objavili. Izgleda da su prestali prenositi zadrugu.

Fulio si članak, cmz

Jesu li i za ovo krivi srbi, jer su oni toboze genocidni i to im je u krvi, a vama kao nije? ka Gh

Hoćeš li

***

Ljiljani nisu sa Karpata

***

/ Najnovije