Horor na UKC RS: Evo gdje se kupaju mlade majke u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Maja

Strašno!

Komentar

Kako je tek kod Radojke u An Pesku. Ovo je "mila majka"

amra

katastrofa! "Ono što nije poznato javnosti je činjenica da se u objektu nalaze gusane cijevi, koje su stare oko 40 godina, i da nije moguće izvršiti parcijalnu zamjenu tih cijevi savremenim plastičnim cijevima, već je potrebno da se izvrši kompletna zamjena kanalizacionih sistema" ne treba ti nova cijev, nego nova kada. nije i ne može biti zadovoljavajuće!

Majke

Pa eto kao da je kod nas sta bolje isto sve i kod nas i kod njih Sto smo birali trazili to smo i dobili i sad nema kukanja narode moj Pozz

Aha

Hajde, bolan, šta ste peke! Nane, babe, i mame su vam se porađale i na njivama i u šupama i kod kuće, pa nisu cmizdrile i kukale, nego bile sretne i vesele što su na svijet donijele novi život. A vama sve smeta. Previše ste se razmazile.

Jah

Hajde, bolan, šta ste peke! Nane, babe, i mame su vam se porađale i na njivama i u šupama i kod kuće, pa nisu cmizdrile i kukale, nego bile sretne i vesele što su na svijet donijele novi život. A vama sve smeta. Previše ste se razmazile. ka Aha Aha, bas su bile sretne i vesele. Posebno te po selima, sto su se na njivama poradjale su bile sretne i vesele sto su na svijet donijele novi zivot.

/ Najnovije