Hoće li se Dragan Čović i HDZBiH naći pod sankcijama?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Amin

Pa, red bi bio, a i to je preblago.

Pa

Naravno

Ralle

Bakir Izmetbegovic platio svadbu kcerke milion maraka i to.je.normalno..zaradio ih legalni?? Jeste kao Čović i Dodik..al.ovaj proislamisticki portal ne spominje.sankcije za voljenog vodju..

NE NECE

NECE A I ZASTO BI

Radobolja

Nocas sam sanjao da se Radobolja vratila u svoje staro korito...Teci rijeko, plavi sve, nosi svu prljavstinu, i opet nam zubori kao nekad

NRW

Svima koji se bogate na račun ovog jadnog naroda, koji su korumpirani, koji narušavaju mir u BiH, netrebaju samo sankcije, nego im treba oduzeti nezakoniko stečenu imovinu i u zatvor sa njima.

Most

Koji fasist i kriminalac

Biden je presao na Islam! Crknite-puknite!!

.

Zap.Herc

Nedaj se predsjednice psi laju karavana prolazi HERCEG BOSNA nema alternativu..

Bos.

Nedaj se predsjednice psi laju karavana prolazi HERCEG BOSNA nema alternativu.. ka Zap.Herc - Pa kako bi i imala alternativu kad je i nema? Kako nešto čega nema može imati alternativu?

Krivousti Kamenjarko Ćiriličar

Brat Laktaskog Vola. UZP ovac i genocidaš! Pa kad su udruženi, moraju i sankcije pušiti udruženo.

Guest

Guest @ PA Jesi li ti to vidio pa optuzujes obojeni?

Guest

Guest @ maleni Dobar ti nick. U Turcina dobra k.....a.

Guest

Guest @ Zap.hercegovina Taj film neces u javi vidjeti samo u mastanju.

Guest

Guest @BiH Ne spominjite Tutu nemamo gdje srati.

Covjek umjesto da sjedi u zatvoru j.be sve oko sebe

Ovaj kreten se treba naci u zatvoru, a tamo moze biti pod sankcijama! Nije jasno zasto iko razgovara sa osobom koja je pravomocno osudjena na dugotrajnu kaznu zatvora od 6 godina i zasto ga niko ne privede i ne o'ćera na sluzenje kazne?! Gdje drzava?!

@Zap.Herc

Nedaj se predsjednice psi laju karavana prolazi HERCEG BOSNA nema alternativu.. ka Zap.Herc Presusili izvori malverzacija pa daj sta se jos moze ugrabiti. Da li postoji i jedan posten domoljub u Zapadnoj Hercegovini koji nije uprljao ruke malverzacijama i kradama? Tesko pitanje a lak odgovor. Vrlo malo , sve je dobro zaglibilo u mocvari. Polako ali sigurno ces dobiti ono sto zasluzujete kao ljudi zajedno sa Covicem.

/ Najnovije