Hoće li se bh. političari solidarisati s narodom i odreći jubilarnih naknada

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

A kad su se to još političari solidarisali sa narodom. A opet narod je kriv... nisu se političari sami izabrali ...šuti i trpi...

Stidimo se

Poznati su po empatiji i solidarisanju sa narodom.

nece

Nece! Jer, narod kod nas je mazohistican. Uziva da ga muce! A vlast kao i svaka druga udovoljava narodu...Zar ne?

MDMDM

Nece! Jer, narod kod nas je mazohistican. Uziva da ga muce! A vlast kao i svaka druga udovoljava narodu...Zar ne? ka nece Mazohistican - tj, glup. Nepojmljivo je da se ispostavilo da u BiH zivi oko 75 % neobrazovanih, nekulturnih i mentalno ogranicenih ljudi ciji je IQ oko 50. Ko primati. Njima je najvaznije da su sa kalosama sljegli na asfalt i osvjetljene ulice, a to sto ce im djeca proci kroz 'skolu' isto kao i oni nije ih briga. Svakako ce dobiti posao dok gradska djeca sa fakultetima i dobrim ocjenama came na birou.

Si

Hoce,poznati su po empatiji. Posebno gospodja sa slike!

Ukidanje

Neće, ali narod ne treba čekati da se oni smiluju da se solidarišu, nego im treba to ukinuti zakonski!!!

/ Najnovije