Hoće li Schmidt nametnuti Izborni zakon kojim će svi biti jednako (ne)zadovoljni?

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

I treba, nema druge, budale se ne mogu dogovoriti niti to žele. Predugo smo robovi ovog sistema

EU

Bitno je da on postupi po presudi Ustavnog suda BiH, koji je rekao da ovaj izborni zakon narušava prava Hrvata ko konstitutativnog naroda, zato jer im i Bošnjaci biraju predstavnika. Toga nema nigde na svetu.

Tesla

Kuje se hrvatski evro, a Hrvati hoće tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica, zato jer nema nikakve veze sa Srbijom, a lažu i da je jednom u životu posetio Beograd. Sada bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama. Turisti će kovanice odneti po celom svetu! Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Vratiše

***

Kažu

Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA!

DUDEK

Državni nivo ,cijela BOSNA JEDNA IZBORNA JEDINICA...

A STA VAM JA PISAH CESTO

Amir nije tu da zaštiti BiH i Eufor i Nato nisu tu da zaštite Bošnjake i Bosnu već kad im dozvole *****ku republiku da ih brane od Bošnjaka kad krenemo u odbranu da nas zaustave.

go

Lijepe riječi su ukras!

Nisam@Robot.

Ne znam, ja mislim da ako su politicari necim nezadovoljni da bi se to moglo gradjanima svidjeti ... sve ono sto politicarima valja, njihovi zakoni, njihove plate itd ... to za obicne gradjane nikada nije bilo dobro.

Леми

Lijepe riječi su ukras!

Леми

***

Laly Li

I vi i Senadin Lavic - koja burleska od portala. jeste jadni. ka go Jadan ti, kad spomeneš Lavića, USTANI ! ...*****tvo, kao i četništvo su već decenijama genetski problem koji se nakotio širom svijeta, a mutacije su neprekidne🤮🤮🤮

Laly Li

HRVATSKA VRAĆA POTOMKE *****A! Dijaspora spašava Hrvatsku: Vraćaju se potomci Hrvata iz Južne Amerike, Vlada donosi novi plan, doznali smo što im nudi. ka Vratiše Tačno - potomci nahrliše ćim im nabolji penicilin - komuniste ukidoše ! I nije samo *****ka, četnička, nego i treća, potpomognuta domaćim ******ma... Normalnim ljudima slijedeće decenije će biti mora....🤢🥵😡😡

Laly Li

Босански муслимани су стварно генијална етничка група. Да се нису самоизмислили, дефинитивно би их требало измислити. Они увесељавају и чине комичнијом политичку сцену. Као и свака предполитичка скупина немају изграђен однос према ни једном важном политичком питању. Тако нпр не знају да ли се одлуке Високог представника требају беспоговорно поштовати и спроводити (ако исте иду њима у корист) или пак позивати на смјену и бојкот 'проруског" Високог представника ((ако исте не иду њима у корист). Тешко је и босанским муслиманима да живе сами са собом, а можете онда замислити тек како је другим политичким народима који имају изграђен идентитет и политички став. ka Леми E, moj Lemi, ti si očito sam sebi "stavka"...vozi taj kamion, gledaj preda se, da ne izgubiš glavu, kad si već mozak izgubio !

Nikakav

***

Gulliverus

Uvijek su Srbi samo partizani bili, a svi ostali bili *****e a posebno ovi muslimani, kaže Lemi, ponavlja bajku ispravnog mozga. E sada i Tesla mora da strada zbog krvnih zrnaca. Koji qveteni pa nije normalno!! Kad bi Šmit nametnuo tako nešto što je u suprotnosti sa pravilima i zakonima EU i Zapada samo bi zaoštrio postojeću situaciju i doveo do najvjerovatnijih sukoba. Duo Čović i Dodik ionako samo čekaju trenutak, a Čovićev fašizam je već pušten iz boce. To bi pokazalo i korumpiranost VP koji bi pod pritiskom HDZ Hrvatske uništio demokratiju u BiH. Niko dakle nije veći hrvat od Hrvata Čovića ili mu bliskog člana HDZ-a. Komšić je po njima zlo nehrvatsko, nije mu taj adZ DNK. Kolika je borba protiv građanske države to je navjerovatno, čak o od onog paščeta Eskobara. Ovi se stvarno nadaju da će doći trenutak da na brzinu pobiju ili protjeraju Bošnjake iz BiH pošto im uporno poništavaju autohtonost i viševjekovni prisustvo na ovim prostorima. Nadaju se velikom evropskom ili svjetskom sukobu, stoka fašistička i u mozak zatucana.

sami30

Lijepe riječi su ukras!

Db

**

Miki

samo neka implementira odluke ustavnog suda, i dejtonskog ustava ode sejdo za povjerenika haustora

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Ivan

***

nasvasta

Bude li na štetu države jednoj stranci zabraniti da se predstavlja da predstavlja Bošnjake a njenog lidera na javno suđenje za veleizdaju i rušenje komadanje države.

Леми

***

/ Najnovije