Hoće li poskupiti karta za gradski prijevoz u bh. gradu: Traže da bude 2,30 KM

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Nekima ništa nije dovoljno

Adi

kakvo je smece prevoz, kakvi papci rade trebali bi oni nama da placaju jer se sa onim smecem vozimo, sve seljacine kojih ima viska 700-800 vratiti u sjenicu, i pazar, firmu ukinuti, i novu napraviti s apotrebnim brojem ljudi, i normalnim platama, nisu piloti da imaju vece plate od doktora

Hugo

Mogu povecati ionako niko ne placa osim onih sa mjesecnim iskaznicama. Kad vidim kako revizor prodje pored sygavih migranata i samo ih potapse po ramenu, okrene mi se zeludac. Ne smijem vise ni sjesti u tramvaju poslije one pogani os migranata smrdljivih i ciravih. Vrlo rijetko i udjem, na srecu.

APROPOS prevoza tramvajem, zna li iko kad ce se upristojit tramvaji? Ako su stari, mogu bit barem uredni, a ne prebojeni kako je kojoj SELJACINI BEZ UKUSA padalo na pamet!

Daj ba, vi tzv. gradski oci, natjerajte ove seljacine u GRAS-u da nesto poduzmu, nek ih ako nista drugo vrate u originalni dizajn, SVE ISTO da bude, ili angazirajte nekog diplomanta sa Likovne akademije, primjenjena umjestnost, nek vam za diplomsi i 200 KM nagrade nacrta kako da izgledaju i skinite te majmunske reklame sa prozora, izgleda kao da se ludjaci voze unutra pa da se ne vise kako i sta unutra budalesaju! Pricate o nekom turizmu! Jest li vi svjesni, pada li vam imalo na pamet, kakav efekt bude kod nekog turiste iz razvijenih zemalja ove RUGLOBESTINE na sinama? Pa bolje da ih nema nikako!!! PAPANI JEDNI. Steta raje koja je otisla iz SA, da su ostali, ne bi ovo gamizalo sinama...

/ Najnovije