Hoće li Dom naroda PSBiH danas ukinuti akcize na gorivo?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Role

Neće Dodik i Čović dati samo da naude Bošnjacima, pritom se ne obazirući što i njihov narod plaća veću cijenu...to je idologiju mržnje, zla, sila tame i nazatka...ista ona koja je htjela spaliti na lomači Galileja kada im je pokazao zvijezde i objasnio da se zemlja okreće oko sunca.

Role plus

Role ne mantaj Bakir je iz iste jame kao i ova dva sami sto ste vi ortodoxni Bošnjaci zaljubljeni u njega a zaljubljeni ne hodaju zemljom!

Bosanac

Role ne mantaj Bakir je iz iste jame kao i ova dva sami sto ste vi ortodoxni Bošnjaci zaljubljeni u njega a zaljubljeni ne hodaju zemljom! ka Role plus *** ko i ova dvojica sve trijici uzet sve u zatvor za primjer buducim vodjama copora

Role

Role ne mantaj Bakir je iz iste jame kao i ova dva sami sto ste vi ortodoxni Bošnjaci zaljubljeni u njega a zaljubljeni ne hodaju zemljom! ka Role plus Vidjet ćeš danas ko će biti protiv...*** Bakira ali on i njegovi ovdje glasaju za smanjenje cijene.

Adi

Nece, i ne treba ceste preci od besposlicara koji se vozikaju po cijeli dan ne mozes, 10km treba biti za gamad litar da malo prosetaju seljacije koje su do jucer volovskim zapragama vozili

ivan

Role ne mantaj Bakir je iz iste jame kao i ova dva sami sto ste vi ortodoxni Bošnjaci zaljubljeni u njega a zaljubljeni ne hodaju zemljom! ka Role plus Vidjet ćeš danas ko će biti protiv...jebo Bakira ali on i njegovi ovdje glasaju za smanjenje cijene. Glasa samo d avam glupm bosnjama zamaze oci, i da glumi kako je fin, a on i njegova lopovska stranka su unistili drzavu, vratili bih u 15 vijek, samo takvi debili kao ti ne vide to

Role

@Ivan Glasa samo d avam glupm bosnjama zamaze oci, i da glumi kako je fin, a on i njegova lopovska stranka su unistili drzavu, vratili bih u 15 vijek, samo takvi debili kao ti ne vide to ka ivan<< Ti si očito HDZ uhljeb pa ti je svejedno ako gorivo bude 2.2KM ili 5KM ili ulje 6KM ili 2.5KM jer si odovjen iskosnkim zlom od svega onoga što navodno propovjedate. Bitno vam je samo da Bošnje pate i bez obzira što će patiti i druga dva naroda i na to ste spremni u svom zlu samo da bi se napravila šteta Bošnjacima i državi. Toliki mazohizam i zlo svijet još nije vidio. Eto Bakir glasa ZA i on je zao a Dodik i Čović su anđeli iako glasaju protiv smanjenja cijena običnom narodu. E moj Ivane, nemaš ti ništa u sebi od onog Ivana krstitelja već od sotone.

/ Najnovije