Hoće li Dodik poslušati Vučića i vratiti se u bh. institucije: Prvi potez napravio

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

A da ustvari odjebu iz institucija? Već decenijama su u njima, i ama baš nikakvih rezultata. Dakle nove ljude, nova politička opredjeljenja, a ne ovu seljačku politiku, kao do sada.

nasvasta

Baketu i Ljiljanu promiče šansa da budu zlatnim slovima ispisana njihova imena dali imaju damu .

Damianusdarcus

Me neee... nije on ko ovi iz federacije koji su politički konvertiti i koji idu u ambasade po mišljenje... on je sam svoj gazda, čvrst, suveren, pravi baja i srbenda!

Dudek Krivousti Njofra

Bošnjaci vrijeme je da vremena nema...OVAJ COVJEK VAM PRIJETI...PRIJETI VAŠIM NAJDRAZIM. ..

Bosanac

Coro natjero srpske genocidne zivotinje da se vrate u civilizaciju sad ce srpske zivotinje u Seher pazite se Sarajlije ove srpske zivotinje samo laju ne ujefaju bijesne su

Majka

I evo opet se vi svadate za njih a oni su primili plate i kad nerade a mi ..... sta mi imamo od toga da vas samo pitam narode koliko ste vi zaradili i kako prezivljavate ovu skupocu i ove dane . Koliko ste imali novaca da potrosite da sebi i svojim najmilima nesto lijepo kupite za praznike . Ejj moj narode samk se vi svadajte a politicari uzivaju .

Bošnjak

Ista spka kao u Sandžaku! Vučić mirotvorac!? Inscenira sukobe pa smiruje!! Tamo veli - policija (doušnici) dostavili mu informacije šta se priča po kafanama ...

jidfjokoko

A šta se dešava sa američkim saveznicima u momentu slabljenja američke zainteresovanosti videli smo u afganistanu ;)

hhjjčjčjč

Opet nije sve tako crno, možete svršavati na progon noleta ;)

dokle

Nanjusio lovu vratice se dok dobije pare od eu a onda po starom...

dokle

Nanjusio lovu vratice se dok dobije pare od eu a onda po starom...

N

Ne dati fasisti drugu sansu. Cim prilika isto ce raditi, ovako zna da nema sanse

Broj 1

Srbi su narod koji mrzi: Slovence, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Albance. Pa i Makedonce. Srbi mrze Srbe koji nisu četnici. Srbi mrze sve i svakog! Vojvodina želi samostalost! Sve češće na pamet mi pada Tarabić i jedna šljiva. Zbilja, kako možete funkcionisati sa tolikom mržnjom u sebi?

Azazel

Mile Drombulja je Dadan iz septicke.. Nema separacije osim za Goricu

/ Najnovije