HNS-u za prepreke na EU putu BiH svi krivi osim Dragana Čovića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Mostar

Hoćete li i kolače i ćevapa j..ebe se kome sta vi hoćete. Nebitni ste

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Sudija

***

nasvasta

Lijepe riječi su ukras!

IVA

***

Matrixus

Ovaj se ćuko svezo ko Pit Bul, pa izborni zakon i legitimnost, ugroženost ponavlj više od decenije a šuti na svoj aparthejd, na mržnju koju stvara i koliko samo učestvuje u razaranju države sa Dodikom, one države od koje uzima platu. E pa neće moći, nikad za nikad. A ovom Mariu što trči, zna on šta mu se stra radi stalno, a niko živ da nam konja već jednom skine sa komentara.

Xyz

Naravno kod *** je lova...SIKTER

ZDS

***

A sto ne bi I TI, Covicu, maksimalizirao?

Pa je li ne vidis da nas magarce i ne prestaju??? Tu treba fino postavit barijeru i zaostrit igru. Pocni ti polako pricat o trecem entitetu, jer nemas pred sobom razumne ljude, nego prevarante, hinje koje su to genetski, prelivode....

Škutor

Pa je li ne vidis da nas magarce i ne prestaju??? Tu treba fino postavit barijeru i zaostrit igru. Pocni ti polako pricat o trecem entitetu, jer nemas pred sobom razumne ljude, nego prevarante, hinje koje su to genetski, prelivode.... ka A sto ne bi I TI, Covicu, maksimalizirao? Kakav pajdo treći... Nema vas ni za pristojno Kulturno- umjetničko društvo.

Pobrko si pajdo, vi ste nekulturni.

Kakav pajdo treći... Nema vas ni za pristojno Kulturno- umjetničko društvo. ka Škutor

adi

normalno, on ne koci put u eu nego muslimajmuni koji nece moci krasti, i nametati svoju bolesnu ideologiju

adi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije