HNS ogorčen izvještajem Inzka: Radi se o gaženju prava konstitutivnih naroda

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

21 stoljece

Kakva crna konstutivnost,kakvi torovi za stoku.ako se ha deklarisem kao Musliman bosanac sta sam onda ja,manjina,nepostojim.Trebam biti dio te sda teroristicke org,il hdz fasisticke organizacije da bi bio priznat.To neprolazi u evropi i zapadu.

Profesor

Hrvata u BIH ima manje od 7% i pripadaju im sva prava koja su zagarantovana nacionalnim manjinama u skladu sa evropskom konvencijom o Pravima nacionalnih manjina!

Gost

Udruzeni zlocinacki pokret! UZP

Koel

Mozete jos do 2022 onda cete pitati se kad cete opet u vlast a necete zadugo rijesiti cemo se mi destruktivaca po nas razvoj a mozete da kmecitite u listici samo

prof

Samo se vi drzite nacionalizma, pa cete svoj narod ponovo povesti u uzp i novu propast. Pocnite misliti politicki, a ne nacionalisticki. Bosna je DRZAVA, a na buckuris konstituentnih i nekonstituentnih. Eto, imate i sveuciliste, pa neka vas malo puce UCENI ljudi...Ne znam ni jednog, doduse, ali ima ih u Zagrebu. Recimo, prof. Jovic. Sramotite i Hrvatsku svojom ignorancijom.

Mostar

Od priopcenja nema puno koristi. Sada treba ovog Bosnjackog lobistu pritisnuti. Sramotno je da ovakve lazi odlaze u UN. Krajnje pristrano i nedopustivo!

Mostar

Mogao si se upistai kao musliman, Bosanac...kako god si htio ali ste tada radili bjesomucnu kampanju da ste Bosnjaci. Sjecas li se?

@mostar

desničari Hadezeja i raznih prosrpskih i Bošnjačke SDA stranke moraju izaći iz slijepe ulice, pripadate različitim narodima, kao npr Meksikanci u Americi ili Turci u Njemačkoj... u Bosni sa ostalim građanima ste nacionalno _ Bosanci... to što se nekom taj koncept ne dopada, to je njegov problem.

Bosna Bosancima

Bosna Bosancima

Koschnick

Od priopcenja nema puno koristi. Sada treba ovog Bosnjackog lobistu pritisnuti. Sramotno je da ovakve lazi odlaze u UN. Krajnje pristrano i nedopustivo! ka Mostar Imam predlog: Najbolje je da pocnete skakati po njegovom automobilu kad prvom prilikom dodje u Mostar. Vi volite skakutati po haubama. Uostalom, u tome imate iskustva...Ili, jos bolje, da odete Hansu Koschnicku na grob pa da zapjevate gangu...Sramite se!

09

Podmićeni strani namjesnik koji nas krajnje ponižava i svojim izvještajima,a i samim svojim prisustvom. Pa, konačno, bošnjaci stalno insistiraju na samostalnosti BiH. Ali ako ovaj lik uprvlja i odlučuje o sudbini naše zemlje, mi ne možemo nikako biti suverena zemlja. Treba da ode iz BiH. Ne želimo ga.

Drk

Podmićeni strani namjesnik koji nas krajnje ponižava i svojim izvještajima,a i samim svojim prisustvom. Pa, konačno, bošnjaci stalno insistiraju na samostalnosti BiH. Ali ako ovaj lik uprvlja i odlučuje o sudbini naše zemlje, mi ne možemo nikako biti suverena zemlja. Treba da ode iz BiH. Ne želimo ga. ka 09 F U J ,UZP

Ba

@Drk, Glupane nekulturni!!!

@Ba

Yebise!

JA1

Mozete se zaliti koliko hocete al BiH ce biti gradjanska kad tad. Zivite je onda vi kako hocete. Nema majorizacija u gradjanskoj drzavi, to vas nacionalisti uce jer im je tako lakse pljackati

@HDZ

HDZ je jedna od nacionalističkih stranaka koja bezprizorno i bjelodano gazi prava ostalih i gradjana BiH, kojih ima više, ali nemaju ni blizu prava kao nacional fašisti

Razlog

Vama Hrvatima i Srbima ko je kriv?! Bakir je istreso kesu, počastio čovjeka kokama, i mirna, ovaj, nemirna Bosna. A, vo se stisli, a još ovaj Mile hoće i da mu ukine 24 000 evra, i njega. Pa, ne može to, brate moj, proći nekažnjeno. Nikako.

Baš

Vama Hrvatima i Srbima ko je kriv?! Bakir je istreso kesu, počastio čovjeka kokama, i mirna, ovaj, nemirna Bosna. A, vo se stisli, a još ovaj Mile hoće i da mu ukine 24 000 evra, i njega. Pa, ne može to, brate moj, proći nekažnjeno. Nikako. ka Razlog

D

KADA HNS BUDE CIJENIO SVE NAS HRVATE I BUDEMO ISTI NA IZBORIMA I ODMAKNETE SE OD SNSD, BICEMO UZ COVICA I HNS. DO TADA - N I K A D A.

/ Najnovije