Hitna sjednica Vlade KS: Koju odluku će donijeti premijer i ministri

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aaa

SVE ZATVORITI. PANDEMIJA UZIMA MAHA, BOLJE JE SPRIJECITI NEGO LIJECITI. AKO SE BUDE UMIRALO NIKO NECE IMATI MOGUCNOSTI DA SJEDI U KAFANAMA I TROSI.

Skole skole

Samo vi otvarajte škole. Kod mog sina petero zaražene djece u razredu, baš se nekako "poklopilo" da se sva djeca zaraze u sedmicu dana i svi od roditelja kako tvrde bezumnici koji smatraju da se korona po školama ne širi... kako neko može biti toliko lud da misli da jedno ljudsko biće ne može prenijeti virus drugom ljudskom biću. Posljedice online nastave su manje od posljedica kawasakija ili preminulog člana obitelji.

Haujesnou

Samo vi otvarajte škole. Kod mog sina petero zaražene djece u razredu, baš se nekako "poklopilo" da se sva djeca zaraze u sedmicu dana i svi od roditelja kako tvrde bezumnici koji smatraju da se korona po školama ne širi... kako neko može biti toliko lud da misli da jedno ljudsko biće ne može prenijeti virus drugom ljudskom biću. Posljedice online nastave su manje od posljedica kawasakija ili preminulog člana obitelji. ka Skole skole Najveći je problem što se puno laže a niko ne odgovara. Evo slike kruže roditeljskim grupama djece koja sa školom idu na obavezno skijanje na Bjelašnicu i ne nose maske, i zaraze se lično ih znam. In the meantime u ministarstvu se hvale kako se sve mjere poštuju i nema zaražene djece. Znaju nastavnici kako se pate i koji je to haos po školama sada. Generalno je kod nas problem što se puno laže od strane kojekakvih ministara a niko ne poziva na zakonsku odgovornost. Sramota

/ Najnovije